Ravinto ja terveys
Solgar | 100kaps

Solgar Norwegian Cod Liver Oil turskanmaksaöljy

Tukee aivojen ja sydämen hyvinvointia.
Syvien ja kylmien vesien kalasta.
Omega-3-rasvahapot sekä A- ja D-vitamiini yhdessä.
9,90 €
170,69 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar ® Godliver oil sisältää luontaisesti A- ja D-vitamiinia korkealaatuisesta turskanmaksaöljystä kätevässä softgel-kapselissa. Solgarin turskanmaksaöljy on peräisin kylmistä syvänveden kaloista, ja se on molekyylitislattu haitallisten epäpuhtauksien poistamiseksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar ® Turskanmaksaöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sekä A- ja D-vitamiinia. Tuote on peräisin kylmistä syvänveden kaloista, ja se on molekyylitislattu haitallisten epäpuhtauksien poistamiseksi. Turskanmaksa on rikas tärkeiden A- ja D-vitamiinien sekä rasvahappojen lähde. Aurinkovitamiinina tunnetun D3-vitamiinin terveyshyödyt ovat laajasti tunnetut ja dokumentoidut aina vastustuskyvyn tukemisesta hampaiden ja luuston normaaliin rakentumiseen asti. D-vitamiinin saanti on tärkeää erityisesti talvikuukausina loka-huhtikuun välisenä aikana, kun auringonvaloa on saatavilla normaalia vähemmän. A-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota esiintyy kahdessa muodossa; retinolina ja beetakaroteenina. Retinolia löytyy eläinperäisistä elintarvikkeista, ja betakaroteenia saadaan värikkäistä hedelmistä ja vihanneksista. Useat kehon järjestelmät ovat riippuvaisia ​​riittävästä A-vitamiinin saannista. Sitä tarvitaan ihon uusiutumiseen sekä silmän verkkokalvoille näkökyvyn tueksi. D-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät: edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä edistää veren normaalia kalsiumtasoa edistää luiden pysymistä normaaleina edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä edistää hampaiden pysymistä normaaleina edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa osallistuu solujen jakautumisprosessiin A-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät: edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa edistää limakalvojen pysymistä normaaleina edistää ihon pysymistä normaalina edistää näön pysymistä normaalina edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa osallistuu solujen erikoistumisprosessiin

EAN: 33984009400

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita