Ravinto ja terveys
NORDIQ Nutrition | 60 kaps

NORDIQ Nutrition Male Complex

Ainutlaatuinen yhdistelmä hivenaineita ja rohdoksia!
Miehen hormonitasapainon tukemiseen.
Eturauhasen ja virtsateiden hyvinvoinnin tukemiseen.
27,90 €
680,49 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NORDIQ Nutrition Male Complex on ravintolisä elinvoimaiselle miehelle! Ainutlaatuinen, miehiseen hyvinvointiin kehitetty Male Complex sisältää sahapalmua, nokkosta ja sinkkiä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

NORDIQ Nutrition Male Complex - miehisen elinvoiman ja hyvinvoinnin tueksi

Male Complex on suunniteltu tukemaan miehen elinvoimaa ja hormonitoimintaa. Se sisältää hedelmällisyydelle ja testosteronitasoille tärkeitä tasapainottavia ravinteita, kuten sinkkiä ja seleeniä. Yhdistelmän toimivuutta tukevat myös muun muassa nokkonen, sahapalmu sekä ruusujuuri!

Male Complex -ravintolisää voi käyttää miehen hormonitasapainon tukemiseen, eturauhasen ja virtsateiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä urheilun tukiravinteena. Male Complex on erinomainen valinta silloin, kun haluat tukea miehistä elinvoimaisuuttasi!

Mikä tekee Male Complex -valmisteesta erityisen?

Male Complex on ainutlaatuinen miehiseen hyvinvointiin kehitetty yhdistelmä hivenaineita ja rohdoksia. Sinkki tukee testosteronin normaalia tuotantoa ja seleeni vuorostaan edistää normaalia siittiöiden muodostusta. Valmiste sisältää myös mineraalipitoista nokkosta, sahapalmua, lykopeenia sisältävää vesimelonia sekä lehtikaalia, jossa on paljon hyödyllisiä polyfenolisia yhdisteitä.

EAN: 6430065095002

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita