Ravinto ja terveys
URISAN | 60 KAP

Urisan Karpalo-Probimax 60 cap

Patentoitua Cran-Max® -karpalotiivistettä.
Ravintoaineiden imeytymistä edistävää inuliinikuitua.
3 laktoositonta, enteropäällystettyä maitohappobakteerikantaa.
20,90 €
633,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Urisan Karpalo-Probimax -ravintolisä on ravitsemuksellinen apu virtsateiden hyvinvointiin. Karpalotiivistettä, inuliinikuitua sekä 3 maitohappobakteerikantaa!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Urisan® Karpalo-Probimax - karpalo-maitohappobakteerikapselit

Urisan® Karpalo-Probimax -kapselit tarjoavat ravitsemuksellista tukea virtsateiden hyvinvointiin, esimerkiksi matkustamisen yhteydessä tueksi muuttuviin olosuhteisiin. Urisan Karpalo-Probimax sopii sekä naisille että miehille.

Kapselit sisältävät patentoitua Cran-Max®– karpalotiivistettä, ravintoaineiden imeytymistä edistävää inuliinikuitua sekä kolmea laktoositonta enteropäällystettyä maitohappobakteerikantaa. 

Karpalotiivisteen valmistuksessa on hyödynnetty koko marja. Tiivisteen tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja sen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla! Cran-Max®-karpalotiiviste on valmistettu Bio-Shield® teknologialla, joka suojelee karpalon vaikuttavia aineita tuhoutumiselta ruoansulatuskanavassa, jolloin ne pääsevät kulkeutumaan vaikutusalueelleen.

Sikurijuuresta kuumavesiuuttamalla valmistettu inuliini on luonnon keino varastoida energiaa lähes kalorittomaan muotoon, jonka vain suoliston hyötybakteerit kykenevät käyttämään.

Valmiste on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen.

EAN: 6428300003240