Ravinto ja terveys

Wild Nutrition Daily Multi 45+ naisten monivitamiini

Monivitamiinivalmiste yli 45-vuotiaille naisille.
Raaka-aineet luonnollisesta ravinnosta.
Food-Grown® menetelmällä valmistettu.
41,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Erityisesti yli 45-vuotiaille naisille räätälöity, ravintomuotoinen Food-Grown® monivitamiinivalmiste, joka on kehitetty tukemaan tämän ikävaiheen elämän vaativia tilanteita sekä hormonaalisia, fyysisiä ja tunne-elämään liittyviä muutoksia. Tuotteeseen on lisätty Cordyceps-sientä sekä kurkumaa tukemaan vitamiinien ja mineraalien vaikutuksia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Erityisesti yli 45-vuotiaille naisille räätälöity, ravintomuotoinen Food-Grown® monivitamiinivalmiste, joka on kehitetty tukemaan tämän ikävaiheen elämän vaativia tilanteita sekä hormonaalisia, fyysisiä ja tunne-elämään liittyviä muutoksia. Tuotteeseen on lisätty Cordyceps-sientä sekä kurkumaa tukemaan vitamiinien ja mineraalien vaikutuksia. Keskeiset hyödyt - D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luiden pysymistä normaaleina - B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä - Kurkuma täydentää tuotteen ominaisuuksia luonnollisella tavalla

EAN: 610370613986

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita