Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
20%
Flow Eteerinen Öljy Litsea Cubeba  (L) 15ml
Flow Eteerinen Öljy Litsea Cubeba  (L) 15ml
Flow Eteerinen Öljy Litsea Cubeba  (L) 15ml
säästät 4.58 EUR
Flow|15ml

Flow Eteerinen Öljy Litsea Cubeba (L) 15ml

Erityisesti meditaatioon sopiva eteerinen öljy.
Pohjaöljyyn laimennettuna iholle.
Käytä tuoksulyhdyissä, siivouksessa, hauteissa tai iholla!
18.32 EUR
22.90 EUR
1221.33 EUR/L
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€

Flow Cosmetics Litsea Cubeba eteerinen öljy on suosittu meditaatioöljy.

Stressiä lievittävä ja virkistävä raikas sitruksinen tuoksu. Luomulaatuinen litsea cubeban eteerinen öljy tunnetaan myös nimellä May Chang.

Kaakkois-Aasiassa ikivihreänä kasvava litsea tuottaa pieniä hedelmiä, joista eteerinen öljy valmistetaan höyrytislaamalla. Litseassa on stressiä lievittävä ja mielialaa virkistävä, raikas sitruksia muistuttava tuoksu. Litsea cubeba sopii avuksi iho-ongelmiin kuten akneen ja näppyihin ja ihon talituotannon hillitsemiseen. Hierontaöljyissä ja kylvyssä käytettynä voi helpottaa ruuansulatushäiriöitä. Kokeile apuriksi vahvistamaan immuunisysteemiä sekä kesällä karkottamaan itikoita.

Keskittymiskykyä lisäävä litsea on myös suosittu eteerinen öljy meditaatioon!

Tuotekuvaus
Ainesosat

Luomulaatuinen litsea cubeban eteerinen öljy tunnetaan myös nimellä May Chang Kaakkois-Aasiassa ikivihreänä kasvava litsea tuottaa pieniä hedelmiä, joista eteerinen öljy valmistetaan höyrytislaamalla. Litseassa on stressiä lievittävä ja mielialaa virkistävä, raikas sitruksia muistuttava tuoksu. Litsea cubeba sopii avuksi iho-ongelmiin kuten akneen ja näppyihin ja ihon talituotannon hillitsemiseen. Hierontaöljyissä ja kylvyssä käytettynä voi helpottaa ruuansulatushäiriöitä. Kokeile apuriksi vahvistamaan immuunisysteemiä sekä kesällä karkottamaan itikoita. Keskittymiskykyä lisäävä litsea on myös suosittu eteerinen öljy meditaatioon!

EAN: 6430028394920

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...