Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Outlet
50%
Hengityssuojain KEEP 1 kpl
Hengityssuojain KEEP 1 kpl
Hengityssuojain KEEP 1 kpl
säästät 19.98 EUR
KEEP|S-M

Hengityssuojain KEEP 1 kpl

19.97 EUR
39.95 EUR
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Kampanjassa:
Tuotekuvaus

Uudelleen käytettävä hengityssuojain on kestävämpi valinta sekä ympäristöä että taloutta ajatellen. Keep-suojaimen hinta per käyttökerta on huomattavasti edullisempi verrattuna kertakäyttöisiin vaihtoehtoihin.


Keep-hengityssuojaimella on CE-merkintä. Tuotteiden PolyBiotech -materiaali on testattu ja täyttää kirurgisten maskien tyyppi II -luokan vaatimukset (UNI EN 14683). Keep-suojain on hyväksytty Euroopan Unionin direktiivin 93/42 mukaisesti.

Hengityssuojaimien suodatinmateriaali on biohajoavaa, nanoteknologiaa sisältävää 100 % kierrätysmateriaalista valmistettua käyttöä ja pesua hyvin kestävää polyesteriä, jota on kehitetty seitsemän vuotta. 

Materiaali on alunperin kehitetty muotiteollisuuden ekologiseksi ratkaisuksi, mutta se on vihreytensä lisäksi erinomainen materiaali myöskin vaatimukset täyttävien hengityssuojainten valmistukseen. Uudelleen käytettävällä Keep-suojaimella suojelet luontoa vähentämällä kertakäyttömaskien luomaa jätekuormitusta.

Keep-tuotteet voi pestä käsin tai pesukoneessa 30 asteessa. Tämän jälkeen tuote kuivataan kuivausrummussa minuutin ajan, tai silitetään yhden (1) sekunnin ajan kummaltakin puolelta 100 asteessa. Tuotteen voi myös puhdistaa UV:lla, steriloimalla tai autoklaavilla.

Tuotetta ei voi hygieniasyistä palauttaa.

 

EAN: 6430048684070

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...