Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Uutuus
Wild Nutrition B Complex Plus
Wild Nutrition B Complex Plus
Wild Nutrition B Complex Plus

Wild Nutrition B Complex Plus

Haastaviin elämäntilanteisiin, väsymykseen, aivoille.
Raaka-aineet luonnollisesta ravinnosta.
Food-Grown® menetelmällä valmistettu.
31.90 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Koko perheelle soveltuva ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® B-vitamiineja, mineraaleja, koentsyymi Q10:ä ja avainainesosana luomu ashwagandhaa. Soveltuu erityisesti kiireisille henkilöille ja haastaviin elämäntilanteisiin. Tämä yhdistelmä tukee elimistön energiantuotantoa, hermoston normaalia toimintaa, hormonitoimintaa, hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupuneisuutta.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Koko perheelle soveltuva ainutlaatuinen yhdistelmä Food-Grown® B-vitamiineja, mineraaleja, koentsyymi Q10:ä ja avainainesosana luomu ashwagandhaa. Soveltuu erityisesti kiireisille henkilöille ja haastaviin elämäntilanteisiin. Tämä yhdistelmä tukee elimistön energiantuotantoa, hermoston normaalia toimintaa, hormonitoimintaa, hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupuneisuutta. Keskeiset hyödyt - Ashwagandha tukee elämän haasteissa. - B12-vitamiini vähentää väsymystä. - B5-vitamiini tukee aivotoimintaa.

EAN: 702811534506

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...