Ravinto ja terveys

NORDIQ Nutrition Vitamin C 500 mg, liposomaalinen C-vitamiini

C-vitamiini liposomaalisessa PureWay-C® -muodossa.
Hellävarainen koostumus, sopii myös herkkävatsaisille.
Sisältää polyfenolirikasta puolukkaa.
22,90 €
520,45 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NORDIQ Nutrition Vitamin C 500 mg on edistyksellinen ja tehokas liposomaalinen C-vitamiini. Sisältää tutkittua PureWay-C®:tä, joka koostuu C-vitamiinin lisäksi bioflavonoideista sekä rasvahapoista!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

NORDIQ Nutrition Vitamin C 500 mg - puolukalla tehostettu liposomaalinen C-vitamiini

NORDIQ Nutritionin Vitamin C 500 mg on edistyksellinen ja tehokkaasti imeytyvä ravintolisä. Se sisältää tutkittua PureWay-C®:tä, joka koostuu C-vitamiinin lisäksi bioflavonoideista sekä rasvahapoista. Vitamin C 500 mg -tuotteen koostumus on tehokkaasti imeytyvä ja vaikuttaa pitkään. Koostumuksen täydentää tuttu terveysmarja puolukka!

Miksi valita Vitamin C 500 mg?

Valmiste tukee optimaalisesti solutoimintoja: suojaa ja ylläpitää normaalia kollageenin muodostusta rustoissa ja verisuonissa vahvan ja bioaktiivisen PureWay-C®:n voimin nopeasti ja pitkäkestoisesti.

Hellävarainen koostumus, sopii herkkävatsaisille.

Liposomaalinen PureWay-C® on kliinisissä tutkimuksissa todistettu imeytyvän nopeammin ja vaikuttavan pidempään kuin muiden C-vitamiinien muotojen.

Sitrusbioflavonoidit suojaavat herkkää C-vitamiinia hapettumiselta ja tukevat sen imeytymistä. Luonnolliset rasvahapot edistävät C-vitamiinin hyväksikäyttöä elimistössä.

Vitamin C 500 mg:n sisältämä puolukka on polyfenolirikas marja, joka tukee C-vitamiinin vaikutuksia kehossa. 

Mihin C-vitamiinia tarvitaan?

C-vitamiinilla on lukuisia terveysvaikutuksia: se tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa soluja hapettumisstressiltä, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia hermoston toimintaa ja psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten sekä osallistuu raudan ja E-vitamiinien imeytymisprosessiin elimistössä.

EAN: 6430065093046

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita