Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Solgar Ester C Plus 500 mg
Solgar Ester C Plus 500 mg
Solgar Ester C Plus 500 mg
Solgar|250kaps

Solgar Ester C Plus 500 mg

Tukee vastustuskykyä ja on kehon käytettävissä jopa 24 tuntia.
Hellävarainen ja tehokkaasti imeytyvä C-vitamiinin muoto myös herkkävatsaisille.
Imeytyy seitsemän kertaa tehokkaammin kuin tavallinen C-vitamiini.
79.90 EUR
382.30 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Solgar® Ester-C ® Plus 500 mg imeytyy tehokkaammin, kuin tavallinen C-vitamiini ja on on happoneutraalina hellävaraisempi vatsalle. Se pysyy myös immuunipuolustuksen käytettävissä pidemmän aikaa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar® Ester-C ® Plus 500 mg imeytyy seitsemän kertaa tehokkaammin, kuin tavallinen C-vitamiini olemalla samalla happoneutraalina vatsaystävällinen. Ester-C ® onkin ainutlaatuinen ja patentoitu C-vitamiinin muoto. Ester-C ®Plus 500 mg sisältää myös luontaisia bioflavonoideja, jotka esiintyvät luonnossa yhdessä C-vitamiinin kanssa hedelmissä ja kasviksissa. C-vitamiinilla on monia tärkeitä tehtäviä kehossa, aina immuunipuolustuksen ja energia-aineenvaihdunnan tukemisesta kollageenin rakentumiseen asti ihossa, luissa ja hampaissa. Se osallistuu kehossa yli 300 erilaiseen aineenvaihduntareaktioon ja se on keholle tärkeä antioksidantti. Myös raudan imeytyminen vaatii C-vitamiinin läsnäoloa ja se toimii myös E-vitamiinin kanssa yhteistyössä. Stressin aikana erityisesti lisämunuainen hyötyy C-vitamiinista ja se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota elimistö ei pysty itse valmistamaan tai varastoimaan, joten sitä on saatava ravinnosta säännöllisesti. C-vitamiini aktivoi tehokkaasti valkosoluja, joiden tehtävä on tuhota elimistöön tulleita vieraita bakteereja, viruksia ja parasiitteja.C-vitamiini voi myös vähentää flunssaoireita ja niiden kestoa. C-vitamiinia tarvitaan päivittäin ruuan mukana tai lisäravinteina. Vaikka keskimäärin C-vitamiinin saanti on Suomessa suhteellisen hyvä, osa väestöstä ei saa sitä optimaalista määrää, myös erilaiset krooniset sairaudet ja kansantaudit lisäävät C-vitamiinin tarvetta elimistössä. Keripukkia ei enää esiinny Suomessa, mutta silti monien ihmisten C-vitamiinitasot voivat olla huomattavan alhaiset, etenkin jos ei syödä riittävästi kasviksia ja hedelmiä.

C-vitamiinin ensimmäisiä puutosoireita ovat alhainen energiataso, masennus ja lisääntynyt flunssataipumus. C-vitamiinin puutos näkyy myös ihon, hiusten ja kynsien oireiluna. C-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät: edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa edistää hermoston normaalia toimintaa edistää normaaleja psykologisia toimintoja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon lisää raudan imeytymistä Tiesitkö, että C-vitamiini tehostaa myös B-vitamiinien hyödyntämistä kehossa ja raudan imeytymistä?

EAN: 33984010499

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...