Ravinto ja terveys

Vitatabs Liposomi C 1000 mg, 60 g

Jauhemuotoinen liposomi-C-vitamiinivalmiste
C-vitamiini rasvaliukoisessa, tehokkaasti imeytyvässä liposomi-muodossa.
Valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa.
32,90 €
548,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vitatabs Liposomi C 1000 mg on vahva liposomi-C-vitamiini jauheena. Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa iholle, verisuonistolle ja hermostolle! Väsymykseen ja uupumukseen.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vahva liposomi-C-vitamiini jauheena Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa Iholle, verisuonistolle ja hermostolle, väsymykseen ja uupumukseen.

Tuotteen C-vitamiini on rasvaliukoisessa liposomimuodossa, joka on elimistön parhaiten hyödynnettävissä. Liposomit kuljettavat C-vitamiinin verenkierron kautta suoraan soluihin, joten imeytyvyys on erittäin tehokasta. Tavalliseen C-vitamiiniin verrattuna liposomaalinen jauhemuoto imeytyy jopa 20 kertaa paremmin elimistöön.

LipocellTech™ käyttää edistyneintä tuotantomenetelmää liposomaalisen C-jauheen tuottamiseen. Tuotantoprosessin aikana ei käytetä lämpöä, korkeaa painetta tai kemikaaleja, minkä ansiosta liposomaalinen C-vitamiinijauhe on täysin luonnollista ja imeytyy lähes kokonaan elimistöön. C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihmiselle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä keskeisenä antioksidanttina eli suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta. C-vitamiini osallistuu kollageenin muodostumiseen mm. ihon, ikenien, hampaiden ja verisuoniston normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää raudan imeytymistä ja piristää. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

EAN: 6428300006890

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita