Ravinto ja terveys
Hankintatukku | 100tabl

Vitatabs Puru C 500 mg + bioflavonoidit, purutabletti

Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa.
Pureskeltava C-vitamiini-bioflavonoiditabletti.
Valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa.
12,90 €
80,63 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Makean karpalon makuinen pureskeltava C-vitamiini-bioflavonoiditabletti vastustuskyvylle. C-vitamiini ja flavonoidit toimivat antioksidantteina eli suojaavat soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Makean karpalon makuinen pureskeltava C-vitamiini-bioflavonoiditabletti vastustuskyvylle. C-vitamiini ja flavonoidit toimivat antioksidantteina eli suojaavat soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta. Valmisteen aktiiviaineiden fysiologiset vaikutukset: C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihmiselle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä keskeisenä antioksidanttina eli suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta. C-vitamiini osallistuu kollageenin muodostumiseen mm. ihon, ikenien, hampaiden ja verisuoniston normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää raudan imeytymistä ja piristää. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Tupakoitsijat ja ehkäisypillereitä käyttävät tarvitsevat suurempia määriä C-vitamiinia, samoin raskaana olevat ja imettävät äidit. Tabletit sisältävät C-vitamiinin lisäksi bioflavonoideja. Ne esiintyvät luonnossa yhdessä C-vitamiinin eli askorbiinihapon kanssa ja tukevat elimistön kykyä hyödyntää sitä.

EAN: 6428300006180

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita