Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
D-Pearls 125 µg
D-Pearls 125 µg
D-Pearls 125 µg
Pharma Nord|120 kaps

D-Pearls 125 µg

Elimistölle tärkeää D-vitamiinia.
Pieniä, helmimäisiä gelatiinikapseleita.
Helppo niellä tai pureskella!
27.50 EUR
1250.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
D-Pearls on vahva ja hyvin imeytyvä D-vitamiini, jonka pienet, helposti nieltävät kapselit sisältävät 125 µg D3-vitamiinia kylmäpuristetussa oliiviöljyssä. D-vitamiinia vastustuskyvyn tueksi!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

D-Pearls® 125µg

D-Pearls-kapselit ovat pieniä ja helposti nieltäviä. Kapselit sisältävät 125 mikrogrammaa rasvaliukoista D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, josta rasvaliukoinen D-vitamiini imeytyy hyvin.

D-vitamiini on hyvinvoinnin moniottelija: se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä hampaiden ja luiden pysymistä normaalina. Lisäksi D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa sekä kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiini osallistuu myös elimistössä solujen jakautumisprosessiin.

D-vitamiinin paras lähde ravinnosta ovat rasvaiset kalat. Lisäksi D-vitamiinia on muun muassa lihassa, maitotuotteissa, kananmunissa ja sienissä. Elimistö myös syntetisoi D-vitamiinia iholla auringon UV-valon vaikutuksesta.

D-Pearls® on käytännöllinen tapa varmistaa elimistön riittävä D-vitamiinin saanti. D-vitamiinin saannista on erityisen tärkeää huolehtia, mikäli et saa riittävästi D-vitamiinia auringosta tai ravinnosta. Kiinnitä huomiota vitamiinin saantiin erityisesti, jos:

- olet iäkäs
vietät paljon aikaa sisätiloissa ja käytät peittävää vaatetusta, joka rajoittaa auringolle altistumista
- asut pohjoisessa / alueilla, joissa auringonvaloa on niukasti
- sinulla on tumma iho (melaniini vähentää ihon kykyä tuottaa D-vitamiinia auringonvalon avulla)
- syöt vähän tai riittämättömiä määriä rasvaista kalaa tai muita hyviä D-vitamiinin lähteitä
- sinulla on ylipainoa.

EAN: 5709976139305

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...