Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Strath yrttihiivatabletti 200 tabl
Strath yrttihiivatabletti 200 tabl
Strath yrttihiivatabletti 200 tabl
Strath|200 tabl

Strath, yrttihiivavalmiste 200 tabl

Ravinteet hyvin imeytyvässä muodossa
Ei sisällä eläviä hiivasoluja
33.90 EUR
339.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Strath vahvistaa ja tasapainottaa kehoa väsymyksen sekä stressin keskellä. Strath tukee jaksamista arjen pyörteissä ja sopii koko perheelle!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Strath yrttihiivatabletti

Strath-yrttihiivavalmisteen sisältämät ravinteet vahvistavat ja tasapainottavat väsynyttä ja stressaantunutta kehoa silloin, kun kaipaat jaksamista arkeen. Tuotteen sisältämät ravinteet ovat luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa eikä tuote sisällä eläviä hiivasoluja. Strath sopii koko perheelle, raskaana oleville ja imettäville naisille, urheilijoille, opiskelijoille ja vanhuksille. 

Kaksi kuukautta kestävässä, patentoidussa valmistusprosessissa ravintohiivaa (Saccharomyces cerevisiae) ravitaan kymmenillä eri kasveilla (muun muassa väinönputki, sitruunamelissa, kamomilla, lakritsi, kaneli, salvia, mustaselja, piparjuuri, persilja, timjami jne.). Lopputuloksena on ravinteikas hiivaplasmolysaatti, jossa ei  ole lainkaan eläviä hiivasoluja jäljellä, vain ainoastaan arvokkaat ravinteet hyvin imeytyvässä muodossa. Myös yrtit hajoavat valmistusprosessissa, joten lopputuotteessa ei niitä enää ole havaittavia määriä.

Plasmolysaattiin imeytyneet eri ravintoaineet esiintyvät luonnollisina, tasapainoisina määrinä. Tämän ansiosta valmistetta voidaan käyttää pitkäänkin yhtäjaksoisesti ilman yliannostuksen vaaraa. Menetelmän etuna on myös, että ravinteet ovat erittäin tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Strath toimii myös katalysaattorin tavoin eli auttaa elimistöä hyödyntämään ruoasta niitä ravintoaineita, joita se tarvitsee ja tukee siten elimistön homeostaasia. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita tai aromeja. Ei sisällä synteettisiä vitamiineja tai kivennäisaineita.

EAN: 7610715000375

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...