Ravinto ja terveys
Hankintatukku | 60kaps

Vitatabs E-vitamiini 50 mg

Tärkeä antioksidantti.
Suojaa soluja monin eri tavoin.
Nuorekkuutta ja elinvoimaa.
9,90 €
230,23 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen antioksidantti-vitamiini. E-vitamiini muun muassa estää rasvoja hapettumasta, suojaa hormoneja ja entsyymejä ennenaikaisilta kemiallisilta muutoksilta ja suojaa soluja haitallisilta yhdisteiltä. E-vitamiinia kutsutaan myös nuorekkuus- ja hedelmällisyysvitamiiniksi!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vitatabs® E 50 on vahva luonnon E-vitamiiniseos, joka sisältää kaikkia neljää tokoferolien ryhmään kuuluvaa yhdistettä E-vitamiiniksi (alfatokoferoliekvivalenteiksi) laskettuna yhteensä 50 mg/kapseli. Vitatabs® E 50 -kapselien E-vitamiinien ryhmään kuuluvat yhdisteet (alfa-, beta-, gamma- ja deltatokoferolit) osallistuvat solukalvojen rakenteen ylläpitämiseen ja toimivat antioksidantteina suojaten soluja muun muassa vapaiden radikaalien haitoilta ja torjuen elimistölle vieraiden aineiden haittavaikutuksia elimistössä. Kapseleiden kylmäpuristetun vehnänalkioöljyn sisältämät linoli- ja linoleenihappo ovat välttämättömiä rasvahappoja elimistön hyväksi.

EAN: 6428300006197

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita