Ravinto ja terveys
Solgar | 50kaps

Solgar Vitamin K2

Edistää veren normaalia hyytymistä
Edistää luuston pysymistä normaalina
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
44,90 €
1 360,61 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar K2-vitamiini 100 µg on patentoitu bioaktiivinen K2-vitamiinin muoto, Menaquinone-7 joka on valmistettu nattosta eli fermentoidusta soijapavusta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar K2-vitamiini 100 µg on uniikki ja patentoitu, erittäin bioaktiivinen K2-vitamiinin muoto, Menaquinone-7. Tuotteen K2-vitamiini on peräisin nattosta, perinteisestä japanilaisesta, fermentoidusta soijapavusta. K2-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä sekä luiden pysymistä normaalina. Menaquinone-7 K2-vitamiini vastaa suoliston luonnollisesti tuottamaa K-vitamiinia, ja se on tutkitusti bioaktiivisempi muoto, kuin K1-vitamiini. K-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, ja sitä löytyy sekä K1 että K2-muodossa. Suoliston probioottiset bakteerit tuottavat K2-vitamiinia, jota elimistö pystyy hyödyntämään. K-vitamiinia löytyy luontaisesti mm. kukkakaalista, parsakaalista ja tummista lehtivihanneksista. K-vitamiinia tarvitaan veren hyytymistekijöitä varten ja sitä tarvitaan luuston aineenvaihduntaan auttamaan kalsiumin sitomisessa. K-vitamiinia pidetäänkin nykyään yhtä tärkeänä luuston terveyden kannalta, kuin kalsiumia. Tutustu myös luuston hyvinvointiin suunniteltuun Ultimate Bone Support -ravintolisään. K2-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät: edistää veren normaalia hyytymistä edistää luiden pysymistä normaaleina

EAN: 33984036031

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita