Ravinto ja terveys
Terranova | 50kaps

Terranova Living Multinutrient Complex monivitamiinivalmiste

Lisäaineeton monivitamiinivalmiste.
Lisäksi mineraalit, hivenaineet.
Magnifood Complex tuo yrttien, kasvien ja marjojen tehoaineet.
27,90 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Laadukas ja erittäin monipuolinen monivitamiinivalmiste, joka sisältää vitamiinit ja kaikkia välttämättömiä hivenaineita ja mineraaleja hyvin imeytyvässä muodossa. Lisäksi yrttien, kasvien ja marjojen tuoma Magnifood Complex, joka sisältää mm. mustikkaa, pinaattia ja lehtikaalta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Terranova Living Multinutrient Complex on huippulaadukas monivitamiiniravintolisä. Se sisältää vitamiinien lisäksi myös kaikkia välttämättömiä hivenaineita ja mineraaleja, kuten sinkkiä, seleeniä, kuparia, kromia, rautaa ja magnesiumia hyvin imeytyvässä muodossa. Magnifood Complexin yrttien, kasvien ja marjojen tehoaineet yhdistettynä vitamiineihin ja hivenaineisiin tehostaa vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä ja toimintaa elimistössä. Suurin osa Magnifoodin ainesosista ovat luomulaatuisia ja PhytoFRESH-tuorepakastekuivaus takaa sen, että kaikki kasvien ravintoaineet ovat tallessa.

EAN: 5060203791346