Ravinto ja terveys
Vida | 60 kaps

Vida Kuulas Monivitamiini Panmol

Tehokkaasti imeytyvä monivitamiini kaikille
Sisältää 136 vitamiinia luonnollisessa muodossa
Pitkävaikutteinen
24,90 €
672,97 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vida Kuula Monivitamiini Panmol tarjoaa biologisesti aktiiviset vitamiinit kasvikapselissa, biohajoavassa pakkauksessa!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vida Kuulas Monivitamiini Panmol

Vida Kuulas Monivitamiini Panmol kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi! Tuttu väittämä: ”vitamiinit imeytyvät parhaiten ravinnosta”. Vida Kuulas on vihdoinkin tuonut ratkaisun tarjoamalla vitamiinit 100 % ravintokasveista. Kaikki 13 vitamiinia ovat nyt samoissa bioaktiivisissa muodoissa kuin ruuassa, ensimmäistä kertaa. Luonnollisissa muodoissaan olevien vitamiinien hyväksikäytettävyys on huippuluokkaa, vaikka kärsisit ravintoaineiden huonosta hyväksikäytettävyydestä ja imeytymisongelmista.

Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta kvinoa-versouutteen D3- ja B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9-, B12- vitamiinien, sekä kasveista saatujen C-, E-, K-vitaminien ja sienestä saadun A-vitamiinin imeytyvyys ja biologinen hyväksikäytettävyys kehossa vastaa ravinnosta saatavia vitamiineja. Aikaisemmin kasvien tuottamaa D3- ja B12-vitamiinia ei ole ollut tarjolla.

Parantunut ravintoainetiheys vitamiinien osalta vaikuttaa positiivisesti muun muassa vireystasoon ja vastustuskykyyn. Bioaktiivisissa muodoissa olevat Vida Kuulas -vitamiinit lisäävät ruokavaliosi ravintoainetiheyttä helposti.

EAN: 6430067844592

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita