Ravinto ja terveys
Foodin | 500 g

Foodin Riisi Mix, luomu

Sekoitus punaista ja mustaa riisiä.
Esteettinen ja monipuolinen vaihtoehto ruoanlaittoon.
Luomu.
4,90 €
9,80 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin luomulaatuinen riisi mix on ainutlaatuinen sekoitus punaista ja mustaa riisiä. Herkullinen ja näyttävä lisuke sopii myös esim. salaatin joukkoon tai syötäväksi sellaisenaan.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Riisi Mix - kesäruokien herkullisin lisäkevaihtoehto

Foodinin Riisi Mix on kahden erikoisriisin herkullinen ja värikäs sekoitus, joka sisältää 50 % punaista riisiä ja 50 % mustaa riisiä. Punainen riisi on pehmeän aromaattista ja hieman voimakkaampaa kuin vaalea riisi ja mustalla riisillä on herkullinen, hieman pähkinäinen ominaismaku. Foodinin riisi mix on esteettinen ja monipuolinen vaihtoehto ruoanlaittoon.

Riisi mix on herkullinen ja näyttävä lisuke sellaisenaan esimerkiksi kasvisliemikuutiolla maustettuna tai muuten tavallisen riisin tavoin veteen keitettynä. Kokeile herkullista riisi mixiä myös osana salaattia aurinkokuivatun tomaatin, oliivien, kevätsipulin tai minkä tahansa muun raikkaan ja maistuvan kasviksen tai vihreän kanssa.

Alkuperä: Foodinin punainen ja musta riisi viljellään Kambodzassa, Thaimaan koillisosassa.

Foodinin gluteenittomat lisukkeet

Foodinin monipuoliset gluteenittomat lisukkeet tarjoavat maittavan lisän ruokapöytään sekä makunsa että kauniiden väriensä johdosta. Monikäyttöisyydensä vuoksi gluteenittomat lisukkeet mukautuvat monenlaisille aterioille ja maistuvat erinomaisesti koko perheelle. Gluteenittomat lisukkeet ovat erittäin riittoisia ja hyvin säilyviä, joten voi hyvin ostaa varalle kuivatarvikekaappiin.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

 

Katso videolta Foodinin tarina:

EAN: 6430048231748

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita