Ravinto ja terveys
Leader | 132 g

Leader Outdoor retkiruoka Chicken Tikka masala (G,L)

Intialaistyyppinen herkullinen Tikka Masala.
Kätevä pakkaus suojaa ruoan ja toimii ruoka-astiana.
Täysipainoinen ateria antaa hyvin energiaa päivän seikkailuihin!
7,95 €
60,23 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kana Tikka Masala on mausteinen, intialaistyyppinen ateria. Täysipainoinen Kana Tikka Masala-aterian valmistus on yksinkertaista – lisää vain vesi. Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kana Tikka Masala on mausteinen, intialaistyyppinen ateria.

Maukas retkiruoka on palmuöljytön, gluteeniton ja laktoositon. Aterian valmistuksessa ei ole käytetty soijaa. Täysipainoinen Kana Tikka Masala-aterian valmistus on yksinkertaista – lisää vain vesi. Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia. Palmuöljytön. Gluteeniton. Laktoositon. Oikea koostumus takaa riittävän energiansaannin retkelle.

Herkullinen Leader Outdoor -retkiruoka on täysipainoinen ateria ja antaa riittävästi energiaa seikkailullesi. Yksi ateria sisältää noin 500-700 kcal. Hyvä retkiruoka-ateria sisältää enemmän rasvaa ja hiilihydraattia kuin tavallinen ateria. Leader Outdoor -ateriat sisältävät lisäksi 15-20 % enemmän proteiinia kuin muut retkiruoat. Ateriat sopivat retkeilyn ja mökkeilyn lisäksi mainiosti kotivaraksi. Hyvä maku, runsaasti makuvaihtoehtoja Monipuolinen tuotesarja tarjoaa toivottua vaihtelua ruokavalioon. Tuotesarjamme tarjoaa useita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja sekä gluteenittomia ja laktoosittomia tai vähälaktoosisia aterioita. Kaikki ateriamme ovat lisäksi palmuöljyttömiä, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty soijaa.

EAN: 6430067844394

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita