Ravinto ja terveys
Leader | 130 g

Leader Outdoor retkiruoka Pasta Bolognese (Vähälaktoosinen)

Italialainen klassikkoherkku - Pasta Bolognese!
Kätevä pakkaus suojaa ruoan ja toimii ruoka-astiana.
Täysipainoinen ateria antaa hyvin energiaa päivän seikkailuihin!
7,95 €
61,15 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Pasta Bolognese on maukas italiainen klassikko pastan ja tomaattikastikkeen ystäville. Täysipainoinen Pasta Bolognese-aterian valmistus on yksinkertaista – lisää vain vesi. Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Pasta Bolognese on maukas italiainen klassikko pastan ja tomaattikastikkeen ystäville.

Ravitseva retkiruoka on palmuöljytön ja vähälaktoosinen. Aterian valmistuksessa ei ole käytetty soijaa. Täysipainoinen Pasta Bolognese-aterian valmistus on yksinkertaista – lisää vain vesi. Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia. Oikea koostumus takaa riittävän energiansaannin retkelle.

Herkullinen Leader Outdoor -retkiruoka on täysipainoinen ateria ja antaa riittävästi energiaa seikkailullesi. Yksi ateria sisältää noin 500-700 kcal. Hyvä retkiruoka-ateria sisältää enemmän rasvaa ja hiilihydraattia kuin tavallinen ateria. Leader Outdoor -ateriat sisältävät lisäksi 15-20 % enemmän proteiinia kuin muut retkiruoat. Ateriat sopivat retkeilyn ja mökkeilyn lisäksi mainiosti kotivaraksi. Hyvä maku, runsaasti makuvaihtoehtoja Monipuolinen tuotesarja tarjoaa toivottua vaihtelua ruokavalioon. Tuotesarjamme tarjoaa useita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja sekä gluteenittomia ja laktoosittomia tai vähälaktoosisia aterioita. Kaikki ateriamme ovat lisäksi palmuöljyttömiä, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty soijaa.

EAN: 6430067847517

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita