Ravinto ja terveys

Iso Worx New Formula, Strawberry

Mansikanmakuinen, laadukas heraproteiinijauhe
Tukee palautumista, auttaa lihaskudoksen säilyttämisessä
Korkea proteiinipitoisuus!
45,99 €
45,99 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nutri Works Iso Worx New Formula, Strawberry on mansikanmakuinen ja laadukas heraproteiinijauhe. Tukee palautumista ja lihaskudoksen säilyttämistä!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Nutri Works Iso Worx New Formula, Strawberry

Nutri Works Iso WorX New Formula, Strawberry on laadukas ja mansikanmakuinen heraproteiini-isolaatti, joka tukee palautumista ja auttaa lihaskudoksen säilyttämisessä.

Tuotteen proteiinipitoisuus on korkea, 82-90 g / 100 g. Nutri Works Iso WorX New Formula sopii myös hiilihydraatteja vältteleville, sillä se sisältää vain 0,03-1,4 g hiilihydraatteja per annos (30 g). Maustetut jauheet on makeutettu stevialla, maustamattomassa jauheessa ei ole makeutusainetta.

Nutri Works proteiinijauheet sopivat urheilijoille, kuntoilijoille – ja ylipäätään kaikille ravitsemuksestaan huolehtiville lisäproteiinin lähteeksi sekä treenin jälkeiseksi palautusjuomaksi. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

Nutri Works Iso WorX -tuotteille on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki.

EAN: 6430057981177

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita