Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Iso Worx New Formula, Neutral
Iso Worx New Formula, Neutral
Iso Worx New Formula, Neutral

Iso Worx New Formula, Neutral

Maustamaton, laadukas heraproteiini-isolaatti
Tukee palautumista, auttaa lihaskudoksen säilyttä-misessä
Korkea proteiinipitoisuus
33.90 EUR
33.90 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Nutri Works Iso Worx New Formula Neutral on laadukas ja maustamaton heraproteiini-isolaatti, joka tukee palautumista ja auttaa lihaskudoksen säilyttämisessä.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Nutri Works Iso Worx New Formula, Neutral

Nutri Works Iso WorX New Formula Neutral on laadukas ja maustamaton heraproteiini-isolaatti, joka tukee palautumista ja auttaa lihaskudoksen säilyttämisessä.

Tuotteen proteiinipitoisuus on korkea, 82-90 g / 100 g. Nutri Works Iso WorX New Formula sopii myös hiilihydraatteja vältteleville, sillä se sisältää vain 0,03-1,4 g hiilihydraatteja per annos (30 g). Maustetut jauheet on makeutettu stevialla, maustamattomassa jauheessa ei ole makeutusainetta.

Nutri Works proteiinijauheet sopivat urheilijoille, kuntoilijoille – ja ylipäätään kaikille ravitsemuksestaan huolehtiville lisäproteiinin lähteeksi sekä treenin jälkeiseksi palautusjuomaksi. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

Nutri Works Iso WorX -tuotteille on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki.

EAN: 6430057981153

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...