Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Puhdas+ Vihreä Kahvipapu-uute
Puhdas+ Vihreä Kahvipapu-uute
Puhdas+ Vihreä Kahvipapu-uute
Puhdas+|150kaps

Puhdas+ Vihreä Kahvipapu-uute

Suosittu painonhallintavalmiste.
Vaikuttava aine on klorogeenihappo.
Sisältää luontaisesti vähäisen määrän kofeiinia (6 mg/kapseli).
39.90 EUR
886.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Vihreä kahvipapu on suosittu ainesosa painonhallinnassa. Klorogeenihappo syntyy kahvihapon ja kiinihapon muodostaessa esterin. Klorogeenihapolla on antioksidanttisia vaikutuksia, ja sillä saattaa olla myös positiivinen vaikutus sokeriaineenvaihduntaan.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vihreän kahvin valmistuksessa kahvipapua ei paahdeta, vaan vain kuivataan. Tästä vihreästä kahvipavusta valmistettu uute sisältää runsaasti klorogeenihappoa. U.S. National Library of Medicine julkaisi vuonna 2012 vihreästä kahvipapu-uutteesta tehdyn placebokontrolloidun kaksoissokkotutkimuksen. Tutkimuksen julkaisemisen jälkeen vihreästä kahvipapu-uutteesta tuli ylivoimaisesti USA:n myydyin painonhallintavalmiste.

Puhdas+ Vihreä kahvipapu-uute ei sisällä mitään ylimääräisiä täyte- tai tabletointiaineita, vaan tuotteessa on ainoastaan vihreää kahvipapu-uutetta kasviperäisessä selluloosakapselissa. Valmistettu Suomessa. Tuote sisältää luontaisesti vähäisen määrän kofeiinia (6 mg/kapseli).

EAN: 6430050001063

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...