Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Solgar Choline Inositol 250/250 mg
Solgar Choline Inositol 250/250 mg
Solgar Choline Inositol 250/250 mg
Solgar|50kaps

Solgar Choline Inositol 250/250 mg

Edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa
Tukee maksan toimintaa
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
13.9 EUR
278.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar® Koliini 250 mg – Inositoli 250 mg -kasvikapselit sisältävät sekä koliinia että inositolia, joilla molemmilla on tärkeä rooli kehon eri prosesseissa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Solgar Choline Inositol sisältää koliinia ja inositolia 250 mg kasvikapselissa. Sopii vegaaneille.

Koliini on rasvaliukoinen vitamiinin kaltainen yhdiste, joka luetaan B-vitamiinien ryhmään. Koliini edesauttaa ravintoaineiden, kuten hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen muuntumista energiaksi. Rasvan, sekä kolesterolin että triglyseridien, kuljettaminen maksasta kehon soluihin vaatii myös koliinia ja se on vastuussa myös siitä, ettei maksaan pääse kertymään ylimääräistä rasvaa. Koliini on osa rasvojen rakennetta, ja siksi se löytyy elintarvikelähteistä, jotka luonnollisesti sisältävät rasvoja, kuten maksa, öljyiset kalat, palkokasvit ja naudanliha. Inositoli, joka tunnetaan myös nimellä B8-vitamiini, on vesiliukoinen vitamiinin kaltainen aine. Se toimii osana elimistön jokaista solukalvoa yhdessä koliinin kanssa. Vaikka teknisesti inositoli ei ole olennainen B-vitamiini ja sitä voidaan valmistaa kehossa, se on silti hyvin tärkeä ravintoaine. Sitrushedelmät, lesitiiniöljy, siemenet, täysjyvätuotteet, pähkinät ja vihreät lehtivihannekset sisältävät luontaisesti inositolia. Koliinin hyväksytyt terveysväittämät: • edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa • edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa • edistää maksan toiminnan pysymistä normaalina

EAN: 33984008496

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...