Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Puhdistamo Preworkout - Greippi + Kofeiini 350 g
Puhdistamo Preworkout - Greippi + Kofeiini 350 g
Puhdistamo Preworkout - Greippi + Kofeiini 350 g

Puhdistamo Preworkout - Greippi + Kofeiini 350 g

Puhdasta energiaa ja suorituskykyä treeniin!
BCAA:ta, Beta-alaniinia, L-Sitrulliinia, kofeiinia ja magnesiumia.
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
20.95 EUR
59.86 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Pre-Workout Greippi + Kofeiini on 100 % luonnollinen treenilaturi parantamaan urheilusuorituksen aikaista suorituskykyä. Optimaalinen sekoitus aminohappoja ja kofeiinia. 100 % luonnolliset raaka-aineet. Antaa lisää tehoa ja fokusta treeniin.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Täyttä fokusta ja boostia treeneihin! Pre-Workoutin eli ennen treeniä nautittavan juoman tarkoitus on antaa keholle energiaa ennen treeniä ja auttaa parempiin suorituksiin. Puhdistamon Optimal Pre-Workout Greippi + Kofeiini on 100 % luonnollinen treenilaturi, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja. Heitä hyvästit keinotekoisille aromeille ja makeuttajille! Optimal Pre-Workout muuttaa käsityksesi treenilatureista.

Optimal Pre-Workout Greippi + Kofeiini sisältää optimaalisessa suhteessa aminohappoja sekä luonnollista, vihreistä kahvipavuista uutettua kofeiinia. Kofeiini auttaa lisäämään valppautta, keskittymiskykyä ja kestävyyttä urheilun aikana. Jauhesekoituksen sisältämä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää elektrolyyttitasapainoa ja hermoston normaalia toimintaa. Herkullisen raikas greipin maku saadaan luontaisista aromeista.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Optimal Pre-Workout ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan puhtaita ja kehollesi tarpeellisia rakennusaineita suorituskyvyn ja tehon lisäämiseen. Vegaaninen, maidoton, gluteeniton ja soijaton.

EAN: 6430039223097

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...