Ravinto ja terveys

Evolve Beauty Monoi Rescue Conditioner

Ravitseva hoitoaine, erityisesti kuiville ja värjätyille hiuksille!
Kosteuttavia, ravitsevia ja suojaavia ainesosia.
Terveet, kiiltävät ja ravitut hiukset!
16,92 €
19,90 €
67,68 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:
Evolve Monoi Rescue -hoitoaine on täynnä kasviöljyjä, jotka ravitsevat hiuksia tehden hiuksista terveen ja kiiltävämmän näköiset. Hoitoaineen täyteläinen koostumus jättää hiukset ravituiksi, hiuksia latistamatta!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Evolve Organic Beauty Monoi Rescue Conditioner - hoitoaine kuiville, vaurioituneille ja värjätyille hiuksille

Evolven hoitoaineen sisältämät ainesosat, monoi-öljy, kookosöljy, baobab-öljy ja arganöljy, kosteuttavat hiuksia ja hiuspohjaa, tehden hiuksista vähemmän pörröiset. Kvinoaproteiini suojaa ja hoitaa hiusta. Lisäksi hoitoaineessa on mukana auringonkukkaöljyä, jolla on syväkosteuttavia ominaisuuksia!

African Karkade Hibiscus: luomuhibiskuksen öljyt, hapot ja polysakkaridit parantavat hiuspohjan kuntoa hellävaraisesti, tehden samalla hiuksista silkkisen kiiltävät. Hibiskuksen luonnostaan sisältämät hapot ovat hellävaraisempia ja tehokkaampia kuin AHA- ja hedelmähapot ja ne kosteuttavat sekä ravitsevat hiustuppea. 

Kvinoaproteiini ravitsee, kosteuttaa ja ylläpitää sävyä värjätyissä hiuksissa. Kvinoaproteiinit muodostavat hiuksia suojaavan kalvon, jotka suojaavat hiusta ympäristön vaikutuksilta.

Herkullisen tuoksuinen Tahitin Monoi-öljy (Tiare-kukkia sisältävä kookosöljy) kosteuttaa hiuksia, vähentää pörröisyyttä ja lisää niiden kiiltoa. 

Ravinteikas baobab-öljy vuorostaan kosteuttaa intensiivisesti kuivia hiuksia ja hiuspohjaa. 

Arganöljy parantaa hiusten joustavuutta ja kiiltoa. Auringonkukkaöljy vuorostaan syväkosteuttaa sekä parantaa hiusten kammattavuutta ja vähentää pörröisyyttä. 

Hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti kuiville tai värjätyille hiuksille. Koe todellista hiustaikaa ja elvytä kutrisi!

EAN: 5060200046203

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita