Ravinto ja terveys
Palaudu, rentoutu ja nauti kannettavassa infrapunasaunassa!

Infrapunasaunan terveyshyödyt missä ja milloin vain!

Palaudu, rentoutu ja nauti kannettavassa infrapunasaunassa!

Lue lisää

Mikä on infrapunasauna?

Infrapunasaunassa on lämpöelementti, joka säteilee infrapunalämpöä. Infrapunalämpö menee viisi kertaa syvemmälle kehoon verrattuna tavalliseen saunaan, joka lämmittää vain ilmaa. Se on hyvin tehokas ja tarjoaa monia terveyshyötyjä.

Infrapunasaunan terveyshyödyt

Kehon puhdistuminen

Elimistöömme kertyy paljon myrkyllisiä aineita joka päivä esimerkiksi ilmasta, ruuasta, vedestä, ihovoiteista ja tupakoinnista. 60 vuotta sitten elimistössämme oli vain 5–6 myrkyllistä ainetta. Nyt niitä on tutkijoiden mukaan keskimäärin 300–400. Infrapunasauna on uniikki keino puhdistaa elimistöä hikoilun avulla. Tutkimukset osoittavat, että hikoilun avulla on mahdollista tehostaa kehon kykyä poistaa myrkyllisiä aineita. Infrapunasaunan avulla puhdistuminen voimistuu.


Kivunlievitys

Infrapunasauna auttaa kehoa palautumaan liikunnasta. Myös lihas- ja nivelkivut voivat helpottua infrapunasäteiden vaikutuksesta. Infrapunalämpö parantaa verenkiertoa ja hillitsee kehon kipureseptoreiden toimintaa, joten kipu voi helpottua saunan avulla ilman kipulääkkeitä. Tutkimukset ovat osoittaneet infrapunasaunasta olevan hyötyä kroonisissa kiputiloissa, kuten fibromyalgiassa. Lämpö voi myös vähentää nivelten jäykkyyttä.


Parempi aineenvaihdunta ja laihtuminen

Infrapunasauna on kuin liikuntatuokio ilman liikuntaa. Pitääkseen kehon lämpötilan alhaisena sydän lyö nopea- mmin, syke nousee ja elimistö hikoilee. Siten myös aineenvaihdunta kiihtyy. Syke voi nousta 125 lyöntiin minuutissa, mikä parantaa jopa rasvanpolttoa. Tuottaakseen gramman hikeä elimistö kuluttaa tietyn määrän kaloreita, joten kehon energiankulutus nousee sitä enemmän, mitä enemmän hikoillaan.


Parempi iho

Onko ihosi kuiva, epäpuhdas tai epätasapainossa? Kun elimistöstä poistuu myrkyllisiä aineita, myös ihon kunto voi parantua nopeasti. Ihosolut aukeavat ja myrkyt poistuvat. Saat puhtaan, hehkuvan ihon. Infrapuna-saunan lämpö vaikuttaa kollageenin tuotantoon ja parantaa ihon elastisiteettia. Säännöllinen infrapuna- saunan käyttö voi auttaa vähentämään selluliittia ja turvotusta. Lisää energiaa ja parempi unenlaatuInfrapunasauna parantaa hyvinvointia ja rentouttaa. Parasympaattinen hermosto aktivoituu ja elimistö vapauttaa endorfiineja (”onnellisuushormonia”). Elimistö puhdistuu, stressi vähenee ja pääset eroon lihaskivuista.


Parempi immuunipuolustus

Tutkimusten mukaan saunominen stimuloi immuunipuolustusta muun muassa lisäämällä elimistön valkosolujen määrää.

Infrapunasaunan terveyshyödyt

Kannettava sauna on helppokäyttöinen!

Radiant Health infrapunasauna painaa vain 5,5 kg ja se voidaan asettaa kodin mihin tahansa tilaan. Se lämpenee 65 asteeseen 5 minuutissa ja kuluttaa todella vähän sähköä, vain 0,9 kW tunnissa. Sen kokoamiseen ja purkamiseen menee vain minuutti, ja se vie alle yhden neliömetrin lattiapinta-alaa. Radiant Health infrapunasauna on hyvin turvallinen ja maadoitettu, ja se tarvitsee vain yhden sähköpistokkeen. Istut saunan mukana tulevalla tuolilla, pääsi on saunan ulkopuolella ja voit hengittää raikasta ilmaa.