Ravinto ja terveys

Infrapunalämpövyö: Nämä suursuosikit revitään hyllyiltä

Infrapunalämpövyö on noussut suursuosikiksi! Lämpövyö antaa syvää, kohdennettua lämpöhoitoa, joka lievittää tehokkaasti kipua, vetreyttää jäykkiä lihaksia, lisää hyvinvointia ja edistää terveyttä.

– Ehdin hädin tuskin saada infrapunavöitä varastoon, kun ne jo revitään hyllyiltä, kertoo Radiant Health -brändin perustaja Siw Hansson Kaulbach.


Siwille on tärkeää auttaa ihmisiä pitämään hyvää huolta omasta terveydestään. Infrapunavyö on kehitetty hänen omien mieltymystensä pohjalta, mutta samalla asiakkaiden tarpeita ja palautetta kuunnellen.


– Infrapunavyö on suunniteltu erityisesti ristiselän, vatsan ja lantion alueen kohdennettuun lämpöhoitoon, mutta sitä voidaan käyttää myös muihin kehon osiin.

Lämpövyö on erittäin monikäyttöinen

– Infrapunalämpövyön voi asettaa niskan päälle tai kiinnittää rintakehän ympärille lämmittämään lapaluiden välistä. Jotkut käyttävät sitä myös lievittämään lihaskipua ja jäykkyyttä reisissä tai säärissä. Taipuisa vyö tuottaa intensiivistä, mutta miellyttävää lämpöä.


Lämmön voimakkuuden ja käyttöajan voi päättää itse. Lämpöasteita ja aikaa voidaan säätää kaukosäätimellä aina 80 asteeseen ja 60 minuuttiin asti.


– Saatat huomata lämmön leviävän koko kehoon, brändin perustaja hymyilee.

Lämpövyötä voi käyttää kotona, ja se kulkee helposti mukana myös töissä tai lomamatkoilla. Käyttöön tarvitset ainoastaan pistorasian. Infrapunalämmössä on ainutlaatuista se, että lämpö pääsee erityisen syvälle, ja siksi sen vaikutus on tehokkaampi kuin esimerkiksi perinteisen lämpövyön.

Kuuma terveystrendi

Infrapunalämmöllä on osoitettu olevan myönteisiä vaikutuksia niveltulehduksista, fibromyalgiasta, endometrioosista, selkärankareumasta ja kroonisesta kivusta kärsivien henkilöiden oireisiin. Lämpö kiihdyttää verenkiertoa ja voi myös edistää lihasten rentoutumista, lisätä hyvinvointia ja parantaa elämänlaatua.


Monien terveyshyötyjensä ansiosta infrapunalämpöhoito kasvattaa suosiotaan maailmanlaajuisesti. Radiant Health, joka perustettiin vuonna 2013, on tänä päivänä Pohjoismaiden johtava yritys lajissaan. Yrityksen perustajalle laatu on aina etusijalla.


– Parasta työssäni ovat kaikki ne ihanat ihmiset, joiden kanssa olen tekemisissä joka ikinen päivä. Monet kertovat minulle, kuinka elämänmullistava tämä tuote on heille ollut. On uskomattoman motivoivaa kuulla henkilökohtaisia kokemuksia siitä, miten infrapunalämpö on auttanut ja muuttanut käyttäjänsä elämän.

Infrapunalämpövöitä ja monia muita Radiant Health -tuotteita on saatavilla LIFE-verkkokaupassa ja myymälöissä.