Ravinto ja terveys
Milloin KSM66 ja milloin niDRA?

Milloin KSM66 ja milloin niDRA?

Vähemmän stressiä, enemmän unta: KSM66 ja niDRA auttavat tehokkaasti.

Lue lisää

Vähemmän stressiä, enemmän unta: KSM66 ja niDRA auttavat tehokkaasti

Stressi ja unipulmat piinaavat meistä monia. Onneksi näihin kiireisen elämänrytmin mukanaan tuomiin vaikeuksiin on saatavilla luonnollista ja tehokasta apua. tutustu miten KSM66 ja Nidra eroavat toisistaan, ja miten niitä kannattaa käyttää parhaan hyödyn saamiseksi!

Milloin KSM66 ja milloin niDRA?

Lukuisat ihmiset ovat saaneet korvaamatonta apua stressiä lievittävästä KSM66-ashwagandhasta ja unipulmia helpottavasta niDRA-ravintolisästä. KSM66-valmiste sisältää yksinomaan maailman laajimmin tutkittua ja dokumentoitua ashwagandhaa kun niDRAssa vaikuttaa KSM66:n kaverina maailman eniten dokumentoitu Affron-sahramiuute.

Mutta missä tilanteessa kannattaisi hyvinvointiaan tukemaan valita KSM66 ja missä tilanteessa paras valinta olisi niDRA? Pähkinänkuoressa kerrottuna vastaus on tämä: jos pääongelmasi on stressi, valintasi on KSM66-ashwagandha. Jos taas uniongelmat ovat suurin pulmasi tai olet temperantiltasi tulinen, niDRA on parempi valinta.


KSM66-ashwagandhaa stressiä vastaan ja emotionaalisen tasapainon tueksi

KSM66-ashwagandha taltuttaa stressiä todella tehokkaasti. Se alentaa “stressihormoniksi” kutsun kortisolin pitoisuutta ja tasapainottaa pitkäkestoisia stressireaktiota kontrolloivan HPA-akselin toimintaa. Emotionaalista tasapainoa ja jaksamista edistäen KSM66-ashwagandha auttaa pääsemään eroon stressin aiheuttamasta uupumuksesta ja ärtyneisyydestä. Kehon stressitasoja alentamalla KSM66 auttaa rentoutumaan ja helpottaa siten myös unen tuloa.

KSM66 on siis loistava valinta silloin, kun stressi meinaa pilata elämän.

 Kun stressin saa nujerrettua, myös moni muu asia saattaa loksahtaa kohdilleen; stressi on monen ongelmamme juurisyy. Moni KSM66-ashwagandhaa kokeillut onkin huojentuneesti todennut: “Vähemmän stressiä - enemmän elämää!”

Harmonia KSM66

niDRAa nukahtamisen ja parempien unien tueksi


Jos suurin pulmasi ovat uniongelmat, niDRA on sinulle loistava valinta, koska se vaikuttaa nukkumishaasteiden juurisyihin. niDRAn toimivuuden salaisuus on Affron-sahramiuutteen ja KSM66-ashwagandhan hyvälle unelle suotuisa yhteisvaikutus. Synergistisesti toimivan niDRAn avulla saavuttaakin syvemmän rentoutumisen sekä rauhallisuuden ja siten paremman unen.

niDRA sisältää kahden tutkitun ja palkitun uutteen ainutlaatuisen yhdistelmän: uniongelmia auttavat selättämään Affron®, maailman parhaiten dokumentoitu sahramiuute ja KSM66®, maailman parhaiten dokumentoitu ashwagandha-

uute. Lukuisat kliiniset tutkimukset osoittavat, että niDRAn sisältämät tehoaineet helpottavat nukahtamista, vähentävät rauhattomuutta sekä hermostuneisuutta.

niDRA on erinomainen valinta myös silloin, jos unipulmat liittyvät kuukautiskierron vaiheisiin


Moni nainen on havainnut nukahtamisen olevan vaikeaa kuukautisia edeltävänä ajanjaksona. Ennen kuukautisia myös tunne-elämän tasapaino voi heilahdella ja olo olla sekä ärtynyt että alakuloinen. Parempien yöunien puolesta toimiva tukee niDRA hyvää oloa ja emotionaalista myös ennen kuukautisia ja niiden aikana.


Nidra kuva: Jassu Dammert

Temperamentiltaan tulinen “Pitta-tyyppi” hyötyy niDRA:sta stressin ja unipulmien nujertamisessa

Koska niDRA sisältää myös stressiä tehokkaasti lievittävää KSM66-ashwagandhaa, rauhoittaa myös se ylikierroksilla käyvää ihmistä. Temperamentiltaan tuliselle niDRA onkin erinomainen valinta myös stressin taltuttamiseen, koska se sisältää Affron-sahramiuutetta, jolla on emotionaalista tasapainoa ja positiivista mielialaa tukevia vaikutuksia. Ayurvediseltä kehotyypiltään Pitta-ihmisille niDRA sopii yleisesti ottaen pelkkää KSM66-ashwagandhaa paremmin sekä stressin lievitykseen että unipulmien ratkaisemiseen.


KSM66:ta ja niDRAa voi käyttää myös yhdessä

KSM66-ashwagandha ja niDRA eivät sulje toisiaan pois: niitä voi hyödyntää terveytensä tueksi myös samanaikaisesti. Silloin on suositeltavaa nauttia yksi kapseli KSM66:ta aamuisin ja yksi kapseli niDRAa iltaisin. Suurempiin annostuksiin ei ole tarvetta: tuo yhdistelmä toimii tehokkaasti paremman unen, tasapainoisemman tunne-elämän ja stressittömän olon tukena.

Tämän kirjoituksen terveysväitteet perustuvat EFSAn odotuslistalla oleviin ashwagandhan ja sahramin väitteisiin, jotka ovat:

Sahrami (Crocus sativus L) edistää emotionaalista tasapainoa ja auttaa tukemaan rentoutumista, ylläpitämään positiivista mielialaa ja hyvää oloa myös ennen kuukautisia ja sen aikana.

Ashwagandha (Withania somnifera) auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä kapasiteettia heikkouden, uupumuksen, väsymyksen ja keskittymisen menetyksen tapahtuessa. Ashwagandha tukee henkisen ja hermostuneen ajan ja ahdistuksen aikana. Ashwagandha edistää optimaalista rentoutumista ja emotionaalista tasapainoa. Ashwagandha parantaa kehon vastustuskykyä stressiin sekä auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. Ashwagandha auttaa ylläpitämään henkistä tasapainoa ja emotionaalista vakautta. Ashwagandha tukee unen tuloa.