Chialettuja ja itse tehtyä hilloa
Koko perheen aamiainen! Chialetut itse tehdyn hillon kera maistuvat todella herkullisilta ja ilahduttavat sekä isoja että pieniä.
15-20 min
2
Medium
Ainesosat
Valmistusohje
2 rkl Life Chia -siemeniä
1 dl mantelimaitoa
½ maustemittaa vaniljajauhetta
1 ripaus suolaa
2 kananmunaa
1 dl mantelijauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Puhdas+ Premium -psylliumkuitua Life-kookosöljyä (paistamiseen)
Itse tehty chiahillo
250 g pakastemansikkaa
1 1/2 tl Life Chia -siemeniä
1 1/2 tl Biona-agavesiirappia
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi.
- Anna vetäytyä 10–15 minuuttia.
- Paista lettuja kookosöljyssä keskilämmöllä muutaman minuutin ajan kummaltakin puolelta.
- Tarjoile oman chiahillon, marjojen ja kookoshiutaleiden kanssa.
- Sulata mansikat ja hienonna tehosekoittimessa agavesiira pin ja chiansiemenien kanssa.
- Chiansiemenet tekevät hillosta paksumpaa ja ravinteikkaampaa.
- Säilyy jääkaapissa 3–4 päivää.
Osta reseptin tuotteita
Katso saatavuus myymälästä