Mansikka-juustokakku-yökaura
Aamiainen, joka maistuu jälkiruoalta – mutta on täynnä
ravintoaineita!
2 h
1
Medium
Ainesosat
Valmistusohje
- 1 dl pikakaurahiutaleita
- 1 rkl Collagen Gold
- 1,5 dl valitsemaasi maitoa
- 1 rkl vaahterasiirappia
- 3 dl murskattuja tuoreita mansikoita
- 1–2 murskattua digestive-keksiä
- Päälle:
- 2 rkl tuorejuustoa
- 1 rkl kreikkalaista jogurttia
- 1 tl vaniljaa
- 1 tl vaahterasiirappia
- Sekoita kaurahiutaleet, Collagen Gold, maito ja vaahterasiirappi kannellisessa astiassa. Sekoita ja laita jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.
- Sekoita päällyksen ainekset sauvasekoittimella ja säilytä jääkaapissa.
- Kun kauraseos on valmis, lisää murskatut digestive-keksit ja murskatut mansikat. Lisää juustokakkupäällinen ja anna tekeytyä yön yli.
Osta reseptin tuotteita
Katso saatavuus myymälästä