Porkkana-proteiinipatukat
Rakastamme näitä proteiinipatukoita, jotka sisältää palkittua Collagen Gold -jauhetta! Emme usko, että ne pysyvät koskemattomina pitkään. Ne ovat superherkullisia, täyttäviä ja sisältävät ainesosia, joita tiedämme kehosi ja ihosi arvostavan.
Tarvitset:
Porkkanakakkupohja:
5 dl kaurajauhoja
1 dl kookosjauhoja
6 mitallista Collagen Goldia
2 tl vaniljasokeria
1 rkl kanelia
1 dl mantelivoita
1 dl vaahterasiirappia
5-6 raastettua porkkanaa
noin 1 dl valitsemaasi maitoa
Kuorrute:
250 grammaa maustamatonta tuorejuustoa
300 grammaa vaniljakreemiä tai vaniljakermaa
1 tl vaniljaa
Valmistusohje:
Aloita sekoittamalla kuivat aineet suuressa kulhossa. Kuumenna mantelivoi ja vaahterasiirappi, kunnes ne ovat lämpimiä. Vatkaa yhteen. Kun mantelivoi ja vaahterasiirappi on vatkattu yhteen, lisää märkä seos kuivien aineiden joukkoon. Lisää raastetut porkkanat ja sekoita hyvin, kunnes seoksesta tulee paksu, mureneva taikina. Kaada maitoa hitaasti, kunnes taikina on edelleen paksua mutta sileää. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 30x20 -muottiin ja painele tasaiseksi. Laita pakastimeen jäähtymään kuorrutteen valmistuksen ajaksi.
Vatkaa kuorrutteen ainekset yhteen, kunnes kuorrute on paksua, ja jäähdytä noin 10 minuuttia jääkaapissa.
Kaada sitten kuorrute porkkanakakkupohjan päälle ja laita takaisin pakastimeen noin kahdesta neljään tuntiin ennen kuin leikkaat sen patukoiksi.
Säilytä pakastimessa. Anna seistä noin 10 minuuttia keittiön tasolla ennen syömistä, jotta kuorrute hieman sulaa.