Ravinto ja terveys
Kaipaatko lisää energiaa? Life Balance Energy antaa lisäpotkua arkeen!

Life Balance Energy – lisää energiaa arkeen! 

Kaipaatko lisää energiaa? Life Balance Energy antaa lisäpotkua arkeen!

Lue lisää

Hiipuuko energiatasosi usein kesken päivän?

 Eipä hätää! Pidä väsymys loitolla Life Balance Energy -valmisteella!

Boostaa arkea Life Balance Energyn avulla! 

Life Exclusive uutuus Balance Energy tarjoaa lisäpotkua arkeen. Kun tarvitset lisätehoa treeniin, väsymys vaivaa tai tarvitset lisävirtaa päivään - ota Life Balance Energy!


Tuote sisältää mm. ginsengiä, joka auttaa ylläpitämään optimaalista fyysistä ja psyykkistä energiaa. Mukana vaikuttamassa on myös pakurikääpää, Q10 sekä vihreää teetä. Sisältää myös kofeiinia: 100 mg/päiväannos, josta 10 mg on vihreästä teestä ja 90 mg on lisättyä kofeiinia. Tällä yhdistelmällä saat taatusti tarvitsemasi lisäpotkun! Tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Boostaa arkea Life Balance Energyn avulla! 

Kenelle Energy Balance sopii?

Life Balance Energy sopii kaikille yli 15-vuotiaille ja sitä voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa, jolloin lisäenergia on tarpeen. Hyviä käyttötarkoituksia voi olla esimerkiksi treenipäivinä tukemaan hyviä energiatasoja, huonosti nukutun yön jälkeen tai arjessa, kun väsymys ottaa vallan. Tilapäisen väsymyksen karkottaa Life Balance Energy!


Myös keskittymiskykyä vaativissa tilanteissa, kuten oppimistilanteissa tai tärkeissä kokouksissa, voi Life Balance Energy olla hyödyksi. Tuotetta voi käyttää kuuriluontoisesti tai aina tarvittaessa, vaikka päivittäin!

Tuotetta ei suositella kuitenkaan lapsille eikä raskaana oleville.

Kenelle Energy Balance sopii?

Life Balance Energy treenin tukena

Kaikkiin urheilulajeihin sopiva valmiste antaa treenille uuden ulottuvuuden! Life Balance Energy -valmisteen sisältämä kofeiini antaa tehoa treeniin, kuin myös ginseng, joka ylläpitää optimaalista energiatasoa. Q10 eli ubikinonia tarvitaan solujen energialaitoksissa eli mitokondrioissa, joita esiintyy lihassoluissa paljon. Pakurikääpä sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja, joiden hyödyt varmasti tunnetaan. Vihreä tee on luonnollinen kofeiininlähde ja näin ollen oiva tasapainottava tehoaine Life Balance Energy -valmisteessa! Se tunnetaan myös hyödyllisenä aineena aineenvaihdunnan toiminnalle.


Muista myös vitamiinien osuus energiatasoissa


Saatko ravinnosta riittävästi tärkeitä ravintoaineita? Muista huolehtia myös tärkeiden vitamiinien saannista aina etenkin väsymyksestä kärsiessäsi tai säännöllistä liikuntaa harrastaessasi. Listasimme 5 tärkeää vitamiinia/mineraalia, joiden saannista kannattaa huolehtia väsymystä vältellessä:


D-vitamiini – puutosoireena useimmiten väsymys.

C-vitamiini – auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Magnesium – auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

B-vitamiinit: 

B6 – auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

B12 – auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta


*ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.



Life Balance Energy treenin tukena