Reseptit
Ravinto ja terveys

30

10-12st

Medium

Ainesosat

Valmistusohje

5 dl kaurahiutaleita

2 1/2 hasselpähkinöitä

12 kivetöntä taatelia

6 rkl MCT-öljyä

1 rkl kollageenia

1 dl kaakaota

2-3 rkl vettä

1/2 kuivattuja karpaloita

1/2 dl manteleita

1/2 dl maapähkinävoita

100 g tummaa suklaata

Sormisuolaa

  1. Sekoita tehosekoittimella kaurahiutaleet, hasselpähkinät, taatelit, öljy, kollageeni, kaakao ja vesi sileäksi massaksi. 
  2. Lisää joukkoon karpalot ja rouhennetut mantelit. 
  3. Painele 1-1,5 cm:n paksuiseksi, tasaiseksi levyksi leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan.
  4. Levitä maapähkinävoi tasaiseksi kerrokseksi taikinan päälle. VINKKI! Lämmitä maapähkinävoita muutama sekunti mikrossa, niin sitä on helpompi levittää.
  5. Jäädytä pakastimessa vähintään 30 minuuttia.
  6. Sulata suklaa vesihauteessa. Ripottele päälle sormisuolaa. Laita pakastimeen ja anna jähmettyä. 
  7. Viipaloi patukoiksi ja säilytä ilmatiiviissä rasiassa pakastimessa. Tarjoile suoraan pakkasesta, parhaimpia kylminä.

Osta reseptin tuotteita

Katso saatavuus myymälästä