Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 300 GR

Puhdistamo Kollageeni Natural kollageenijauhe

Helppokäyttöinen, neutraalin makuinen kollageenijauhe!
42 annosta.
Urheiluun ja proteiinin tarpeeseen!
18,90 €
63,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Kollageeni Natural on maustamaton ja monikäyttöinen kollageenijauhe kollageenin ja proteiinin tarpeeseen. Lisää esimerkiksi kahvin tai muun nesteen joukkoon!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Kollageeni Natural, 300 g - kollageenijauhe urheiluun ja proteiinin tarpeseen

Kollageeni Natural on maustamaton ja monikäyttöinen kollageenijauhe kollageenin ja proteiinin tarpeeseen. Jauheen sisältämä proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. Siksi kollageenijauhe onkin erinomainen lisä treenien ja tasapainoisen ruokavalion tueksi! Voit lisätä neutraalin makuista jauhetta esimerkiksi kahvin tai muun haluamasi nesteen joukkoon. Helppoa!

Kollageenina on käytetty tutkittua Bodybalance® -kollageenipeptidiä, joka on erittäin tutkittu naudan kollageeni. Jauhe sisältää vesiliukoista Sunfiber®-guarpapukuitua, joka on maailman tutkituin liukoinen kuitu. Liukoinen kuitu geeliytyy ruoansulatuksessa hidastaen hiilihydraattien pilkkoutumista ja ravintoaineiden imeytymistä, jolloin verensokerin nousu on tasaisempaa. 

Puhdistamon Kollageeni Natural ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukralooria tai asesulfaami K:ta  ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita! Tuote on täysin rasvaton.

Tuotenumero: 134207

EAN: 6430039223196