Ravinto ja terveys

Suuhygienia

Terveet hampaat ja hyvinvoiva suu vaikuttavat hyvinvointiimme. Lifen valikoimasta löydät muun muassa Ecodentan ja Frantsilan luonnonmukaiset hammastahnat parempaan suunterveyteen. Valikoimassamme myös luonnollisesti valkaiseva hammastahna, vihloville hampaille tarkoitettu hammastahna sekä lasten hammastahnoja.

Hyvä suuhygienia vaikuttaa koko terveyteen

Tiesitkö, että huono suun terveys voi itse asiassa aiheuttaa sydän- ja verisuonisairauksia, dementiaa ja heikentynyttä elämänlaatua huonon itsetunnon seurauksena? Joten se on suurempi ongelma kuin pelkkä hampaiden valkoinen sävy. Lifessa olemme koonneet tuotteet, joilla on merkitystä suuhygieniasi kannalta. Oikealla hampaiden puhdistuksella voidaan neutraloida haitallisia happoja, ehkäistä plakkia ja värimuutoksia, vahvistaa ikeniä ja puhdistaa hampaat kiillettä vahingoittamatta.


Suusta ja hampaista huolehtiminen tarjoaa muutakin kuin raikkaan hengityksen. Oikealla puhdistuksella, hammasharjalla ja hammastahnalla voit neutraloida haitallisia happoja, estää plakin ja värjäytymisen, vahvistaa ikeniä ja puhdistaa hampaat kiillettä vahingoittamatta. Näin luot olosuhteet vahvoille, terveille ja valkoisille hampaille.