Ravinto ja terveys
Aloita vuosi kevyemmin!

Puhdistu, virkisty, uudistu!

Aloita vuosi kevyemmin puhdistuskuurilla!

Lue lisää

Hyvästi turvotus ja tuskainen tunne — tervetuloa energinen ja keveä olo! Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta. D-Toxis -puhdistuskuuri on oivallinen startti uudistuneesen, keveämpään ja elinvoimaisempaan elämään.

Turvonnut, nuutunut ja väsähtänyt olo ovat merkkejä siitä, että keho kaipaa freesausta. Jos lisäksi vyö kiristää, iho näyttää samealta ja voimat ovat vähissä, saatat hyvinkin olla puhdistuskuurin tarpeessa. Nälässä kituuttamista tai sen kummempia paastoja ei välttämättä tarvita vaan elinvoimaisemman olon voi saavuttaa lempeämmällä tavalla D-Toxis -kuurin avulla.


Jos siis haluat heittää hellät hyvästit turvotukselle ja väsymykselle, ota avuksesi aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta vauhdittava D-Toxis -kuuri. Se on loistava lähtölaukaus uudistuneesen, keveämpään ja elinvoimaisempaan elämään.

D-Toxis -puhdistuskuurin hyödyt terveydelle

Tiesitkö, että myös stressi lisää kuona-aineiden määrää kehossamme?

Helpon ja innostavan D-Toxis -kuurin avulla putsaat kehosi ylimääräisistä kuona-aineista ja myrkyistä, joita tuppaa haluamattamme kertymään niin hengitysilman kuin ruoankin mukana.


1. Puhdistuskuuri kirittää aineenvaihduntaa. Kun kevennämme ruokavaliotamme ja laitamme aineenvaihduntaamme vipinää, kehon energiavarannot lähtevät liikkeelle, kuona-aineiden poistuminen tehostuu ja tunnemme olomme virkeämmäksi.

Maksan, munuaisten ja ruuansulatuksen toiminnan tukemiseen perustuva D-Toxis -kuuri auttaa kehoamme pääsemään rivakasti eroon kuona-aineista ja erilaisista ympäristömyrkyistä.


2. Kilot saattavat karista. Vaikka laihtuminen ei olekaan D-Toxis -kuurin pääidea, puhdistuskuurilla paino saattaa hiukan laske ja vyötärörasvaa voi lähteä. Kevyemmän olon myötä koemme usein myös virkistyneemme ja saaneemme lisätarmoa taipaleellemme.

Jotta D-Toxis -kuurista saisi mahdollisimman paljon hyötyä hyvinvointinsa tueksi, kannattaa sen aikana noudattaa terveellistä ruokavaliota. Syödään siis monipuolisesti ja hyvillä mielin runsaasti värikkäitä kasviksia, marjoja ja hedelmiä! Nautitaan myös kuiturikkaista täysjyväviljoista, laadukkaasta proteiinista ja hyvistä rasvahapoista! Syödään einesten ja muiden prosessoitujen sapuskojen sijaan rakkaudella tehtyä kotiruokaa.

Muistetaan myös liikkua - liike on lääke ja virkeän olon lähde! Itselle mieluinen liikunta, myönteinen elämänasenne sekä riittävä määrä lepoa ja unta auttavat D-Toxis -kuurilaista onnistumaan terveystavoitteissaan.


3. Sameasta ihosta tulee heleämpi. D-Toxis -kuurin tuloksena väsähtäneeltä näyttävästi ihosta tulee terveen ja virkeän näköinen. Kun kuona-aineille on annettu kyytiä, ihon väri kirkastuu, sameus poistuu ja hipiä näyttää helemmältä ja puhtaammalta. Etenkin D-Toxis Tehokuurin sisältämät vihreä tee-, takiais- ja mesiangervouutteet tukevat ihon terveyttä ja kauneutta.


4. Lempeää tukea riippuvuuksien nollaamiseen. D-Toxis -kuuri auttaa isompienkin terveystavoitteiden saavuttamisessa. Kun saamme kuurista      onnistuneen lähtölaukauksen, pystyvyysuskomuksemme vahvistuvat ja myös vieroittautuminen itselleen haitallisista asioista voi sujua tavallista helpommin. D-Toxis -kuurin tuoksinassa moni heittääkin onnistuneesti hyväksyt valkoiselle sokerille, tupakalle, some-riippuvuudelle tai alkoholille!   VINKKI: Kokonaisvaltaisemman  kokemuksen saat D-Toxis -kuurista, saat, kun pidät sen aikana digipaastoa tai taukoa sosiaalisen median käytöstä. Voit hyvinkin yllättyä iloisesti  mieltä kirkastavista ja vapaa-aikaa lisäävistä vaikutuksista!


5. Virkeys lisääntyy, jaksaminen paranee. Kuona-aineiden kyydittymisen tuloksena kehon taakka kevenee ja olo tuntuu energisemmältä.
Välttämällä D-Toxis -kuurin aikana nopeita hiilihydraatteja (sokeria, alkoholia ja valkoisia viljatuotteita) verensokeri pysyy tasaisempana ja jaksaminen paranee senkin myötä. Terveellisemmän ruokavalion myötä myös turvotuksen tunne vähenee ja ruoansulatuskin toimii sutjakammin.

D-Toxis -puhdistuskuurin hyödyt terveydelle

Puhdistuskuurin teho perustuu luonnon parhaisiin antimiin

D-Toxis -kuurien lempeän ja luonnollisen tehon takana ovat pieteetillä valikoitujen kasvien kimara. Tuotteiden sisältämistä kasveista koivu (Betula pendula) auttaa tukemaan maksan, munuaisten ja ruoansulatuksen normaalia toimintaa, fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee munuaisten toimintaa ja vatsan hyvinvointia mm. ilmavaivoja vähentämällä. Takiainen (Arctium lappa)tukee ruoansulatusta ja ihon hyvinvointia.Artisokka (Cynara scolymus) tukee maksan normaalia toimintaa. Tamarindi (Tamarindus indica)edistää ruuansulatuksen toimintaa ja vihreä tee edistää aineenvaihduntaa, tukee ihon kauneutta sekä auttaa kevennystavoitteiden saavuttamisessa.

Kaksi vaihtoehtoa keveämpään oloon: D-Toxis -pikakuuri ja D-Toxis -tehokuuri

Virkeyttä, keveyttä ja freesimpää oloa voi tavoitella pikaista polkua pitkin tai pidemmän kaavan kautta.


D-TOXIS 7 PÄIVÄN PIKAKUURI: Viikossa olo oivalliseksi! D-Toxis Pikakuuri tukee munuaisten ja maksan toimintaa mm. koivun, fenkolin, artisokan, vihreän teen, tamarindin ja takiaisen voimin. Nauti yksi annospullollinen päivässä suureen vesilasilliseen sekoitettuna. D-Toxis Pikakuuri sopii oivallisesti kiireiselle ihmiselle ja muille nopeaa ratkaisua etsiville. Pikakuurin avulla voi oloaan kohentaa kätevästi esimerkiksi ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa.


D-TOXIS TEHOKUURI: Tehokkaita tuloksia ja kevyempi olo! D-Toxis Tehokuuri on juuri sitä mitä nimensä lupaakin: 20 päivän pituinen hyvän olon kuuri, joka uudistaa, virkistää ja puhdistaa kehoasi. Näin se käy: yksi pakkauksen mukana tuleva mittalasillinen tehokuuriainesta sekoitetaan 1,5 litraan vettä. Hyvänmakuista juomaa nautitaan pitkin päivää. Tehokuuri sopii henkilölle, joka on sitoutunut olonsa kohentamiseen ja kehonsa elvyttämiseen. Pikakuuriin verrattuna tehokuurin vaikutukset ovat suuremmat ja huomattavammat.


Valitse kevyempi olo ja osta D-Toxis -kuuri oitis omaksesi!


Lue myös:

Kaksi vaihtoehtoa keveämpään oloon: D-Toxis -pikakuuri ja D-Toxis -tehokuuri