Ravinto ja terveys
Lifen oma tuotesarja Life Exclusive

Lifen oma tuotesarja Life Exclusive

Hyvät raaka-aineet, korkea laatu ja kohtuullinen hinta. Näillä periaatteilla valmistetaan Life Exclusive ravintolisät, urheilutuotteet ja ihonhoidon tuotteet.

Lue lisää

Hyvät raaka-aineet, korkea laatu ja kohtuullinen hinta. Näillä periaatteilla valmistetaan Life Exclusive ravintolisät, urheilutuotteet ja ihonhoidon tuotteet. Tuotekehityksessä halutaan varmistaa, että asiakas pystyy tekemään turvallisen valinnan ostaessaan Life -tuotteita.

Life-tuotteet on kehitetty terveyden luonnolliseen optimointiin 


LIFEN TERVEYSFILOSOFIA on, että säännöllisen liikunnan, hyvän unen ja oikeiden ruokien ja lisäravinteiden avulla annat keholle optimaaliset olosuhteet pysyä luonnollisesti terveenä. Kyse on yksinkertaisesti hyvästä elämäntasapainosta.

- Jos hoidat terveyttäsi ennaltaehkäisevästi etkä vain sairastuessasi, mahdollisuutesi elää terveempänä, paremmin voivana ja ehkä jopa pidempään kasvavat, sanoo Jan Wiberg, joka on työskennellyt lähes 30 vuotta terveyden ja tuotekehityksen parissa Lifessa. Kyse on kehon normaalien toimintojen tukemisesta saamalla tärkeitä ravintoaineita, vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja ja rasvahappoja.


VUONNA 2005, KUN Life osti Naturapoteketin ja terveysruokaketju Existin, joilla molemmilla oli oma tuotetuotantonsa, Lifen oma tuotekehitys lähti liikkeelle. Ensimmäinen tuotelinja oli nimeltään Daily Wellness.

- Vuonna 2010 muutimme tuotteiden nimeksi Life ja lanseerasimme muun muassa krilliöljyn, joka on laadukas vaihtoehto kalaöljylle. Muutamaa vuotta myöhemmin julkaistiin D-vitamiinimme, yksi tärkeimmistä lisäravinteistamme, ei vähiten pandemian aikana, kun D-vitamiinin riittävän saamisen tärkeys korostui monissa sanomalehdissä ja television uutislähetyksissä.


SIITÄ LÄHTIEN LIFE ON jatkanut omien tuotteidensa kehittämistä kansanterveyden tukemiseksi. Tutkimukset osoittavat, että vain harva noudattaa yleisesti suositeltuja ravitsemussuosituksia, mikä tarkoittaa, että valtaosalla väestöstä saattaa olla jonkinasteinen vaje kehon tarvitsemista vitamiineista ja kivennäisaineista. Life haluaa muuttaa tämän.

- Pohjoismaiden suurimpana terveyskauppaketjuna meillä on mahdollisuus hyödyntää ostovoimaamme ja tarjota asiakkaille edullisempia hintoja, korkeasta laadusta tinkimättä. Raaka-aineet on dokumentoitu hyvin, ja osallistumme jatkuvasti tutkimuksiin ja pysymme ajan tasalla varmistaaksemme, että ainesosilla on todella vaikutusta. Asetamme myös tuottajillemme korkeat vaatimukset sekä raaka-aineiden että tuotannon suhteen, sanoo Jan, joka on myös Lifen laatupäällikkö.


Life Exclusive -sarja tarjoaa huippulaatuisia hyvinvoinnin tuotteita kaikille


LIFEN TEHTAAT OVAT ISO- tai GMP-sertifioituja ja suorittavat omat laatutestinsä, mutta tuotteet analysoidaan myös ulkoisissa laboratorioissa, mikä on tae siitä, että ne todella sisältävät etikettiin kirjoitetun.

- Jos maksat tuotteesta useita kymmeniä euroja, odotat sen toimivan ja saavan oikean vahvuuden ja ainesosan", Jan korostaa.

Jan seuraa terveystrendejä ympäri maailmaa poimiakseen asioita, joita ei vielä ole Pohjoismaiden markkinoilla.

- Löysin Sporebioticin amerikkalaisen yrityksen kautta ja pitkien neuvottelujen jälkeen minun piti tuoda se Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan.


NYKYÄÄN Lifen omassa valikoimassa on yli 100 tuotetta. Suurin osa on ravintolisiä, mutta sarjasta löytyy myös elintarvikkeita, luonnollista ihonhoitoa, vehnätyynyjä, alumiinitonta deodoranttia ja muita hyvinvoinnin tuotteita.

- Haluamme olla ensimmäisiä uusien trendien kanssa ja tarjota tuotteita, joita asiakkaat eivät muuten löydä. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia ja jännittäviä tuotteita ja julkaisemme vuosittain viidestä kymmeneen uutta tuotetta. Rakastan sellaisten tuotteiden kehittämistä, joiden tiedän vaikuttavan asiakkaidemme terveyteen ja hyvinvointiin.

Mitä saat, kun valitset Lifen oman brändin

· Vain ISO-sertifioidut valmistajat, pääasiassa Skandinaviassa.


· Kaikki valmistajat ja tuotteet ovat riippumattoman kolmannen osapuolen määräysvallassa.


· Kaikki ainesosat on dokumentoitu hyvin sekä tehokkuudesta että turvallisuudesta.


· Life täyttää ympäristöhallinnon vaatimukset.


· Life on luomusertifioitua, koska yritys tuottaa omia ravintolisiä.


· Kaikki Lifen elintarvikkeet ovat ekosertifioituja.

Mitä saat, kun valitset Lifen oman brändin

Hyvinvointiasiantuntijan suosikit

1. LIFE KRILLIÖLJY.

Korkealaatuinen omega3-lisäravinne, jolla on laajan tutkimuksen mukaan myönteisiä vaikutuksia sydämeen, verisuoniin ja aivoihin.


2. LIFE Q10.

Elintärkeä entsyymi, joka suojaa solujamme ja luo energiaa soluihin.


3. LIFE BLUEBERRY VISION.

Tukee näköä. Silmänpohjan ikärappeuma on yleisin näkövamman syy yli 60-vuotiailla.


4. LIFE LIFEBIOTIC.

Uusi ja tehokkaampi probiootti, joka on mahtava! Suolistoflooraa tulee ylläpitää koko elämän ajan.

Hyvinvointiasiantuntijan suosikit

Tutustu myös sarjan suosittuihin täsmätuotteisiin:


Naisille suunnattu Life MultiWoman Monivitamiini on naisten tarpeisiin suunniteltu vitamiinivalmiste, josta löytyy vaihtoehdot myös kypsemmälle iälle sekä raskauden aikana käytettäväksi. Vaihdevuosiin suosittelemme lämpimästä uutta Life Balance Menopause -valmistetta, joka on kehitetty tukemaan hyvinvointia sekä hormonitasapainoa vaihdevuosia lähestyvälle tai ne jo saavuttaneelle naiselle.


Miehille suosittelemme Life MultiMan Monivitamiinia, joka on vahva monivitamiini miehen hyvinvointiin. Tarjolla myös 55+ -ikäisen tarpeisiin suunnattu vaihtoehto. 


Lapsille on räätälöity oma herkullisia hedelmän- ja marjanmakuisia purutabletteja sisältävä Kidz -sarja, josta löytyy monivitamiini, D-vitamiini sekä itiöbakteerivalmiste, jossa maitohappobakteerit ovat itiömuodossa. 


Urheilijalle suosittelemme Life MultiSport Monivitamiinia, joka on kehitetty erityisesti paljon liikkuvien tarpeisiin. Life L-Arginine jauhe puolestaan on tehokas suorituskyvyn parantaja sillä se parantaa verenkiertoa lihaksiin ja tehostaa hapen ja ravintoaineiden kuljetusta.