Ravinto ja terveys
LIFE | 90 KAP

Life MultiWoman Monivitamiini

Monivitamiinivalmiste, jossa 12 vitamiinia ja 8 mineraalia
Suunniteltu tukemaan naisen hyvinvointia
16,72 €
20,90 €
293,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life MultiWoman on monipuolinen naisten monivitamiini, jossa vitamiinien ja kivennäisaineiden tukena ovat karpalo- ja parsakaaliuutteet sekä viinirypäleensiemenuute!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life MultiWoman

Naisten monivitamiinissa vitamiinien ja kivennäisaineiden tukena on karpalo- ja parsakaaliuutteet sekä viinirypäleensiemenuute, jonka sisältämät antioksidantit ovat hyväksi esimerkiksi hiussuonten verenkierrolle.

Kaikissa Lifen monivitamiineissa on käytetty pääasiallisena B-vitamiinien lähteenä luonnollista guavauutetta. Niiden sisältämä C-vitamiini on valmistettu luonnollisella kaksoisfermentaatiomenetelmällä, ja mineraaleissa on käytetty hyvin imeytyviä orgaanisia yhdisteitä. Jokainen monivitamiini sisältää 12 eri vitamiinia ja 8 kivennäisainetta, sekä kasviuutteita joiden luonnolliset tehoaineet mm. tukevat vitamiinien imeytymistä.

 

 

EAN: 7350050705206