Ravinto ja terveys
Kymmeniä palkintoja voittaneella curaMIN-nivelvalmisteella on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä.

curaMIN pelasti nivelvaivaisen Eevan pahasta pinteestä!

Kymmeniä palkintoja voittaneella curaMIN-nivelvalmisteella on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä.

Lue lisää

curaMIN on laajasti tutkittu, palkittu ja dokumentoitu ravintolisä, josta peräti yhdeksän kymmenestä testanneesta on saanut merkittävää apua nivelvaivoihinsa. Yksi miljoonista tyytyväisistä on Eeva Malin, jonka elämänlaatua curaMIN on parantanut selvästi.

Evan kokemus Curaminista

Liikkumistakin hankaloittavat nivelvaivat ovat jo pitkään piinanneet Eeva Malinia. Vaikka nivelvaurioita onkin ympäri hänen koko kehoaan, pahimmat pulmat ovat polvissa. Jo useita vuosia sitten Malinin toiseen polveen asennettiin tekonivel ja nyt hän odottaa pääsyä uuteen polvileikkauksen.


SISKOT +/- 50 -nimistä Facebook-ryhmää pyörittävä Malin tietää nivelvaivojen olevan todella yleisiäelämänkokemusta kartuttaneiden ihmisten keskuudessa. Liki 29 000 ihmisen suuruisen Facebook-ryhmään kuuluviakin nivelten jäykkyys ja kankeus puhuttavat taajaan. Omakohtaista kokemusta nivelvaivoista kartuttaneella Malinilla on kuitenkin huojentavia uutisia kaikille nivelvaivojen kanssa piehtaroiville:


''Olen itse saanut korvaamattoman tärkeää apua curaMIN-nivelvalmisteesta. Se on helpottanut nivelteni liikkuvuutta ja suoranaisesti parantanut elämänlaatuani'', Eeva Malin toteaa.

Merkittävää Malinin mielestä on myös se, että curaMINin käytön ansiosta myös yöt ovat helpottuneet.


''Aiemmin yöt olivat nivelvaivojeni suhteen kaikkein pahinta aikaa. Minun piti hirveästi kikkailla tyynyn kanssa, jotta saan polveni täsmälleen oikeaan asentoon – mutta silti heräilin ihan koko ajan'', Eeva muistelee.


CuraMINin ansiosta tyynyvirityksiä ei enää tarvita vaan Eeva pystyy nukkumaan yönsä levollisesti ilman erityisiä kommervenkkejä.

Elämänlaatu parani

Kurkumiinin ja boswellia serrata -uutteen yhteisvaikutuksiin perustuvan curaMIN-nivelvalmisteen ansiosta Malin pärjää nykyisin tavallisilla särkylääkkeillä – mikä on erinomaista, koska vahvoja särkylääkkeitä hänen kehonsa ei kuulemma edes kestäisi.


Malin löysi aikoinaan curaMINin luettuaan siitä artikkelin terveysasioihin erikoistuneesta lehdestä. Nivelongelmaisena hän päätti testata tuotetta –  ja kokeilu todellakin kannatti! Noin kahden viikon kuluttua curaMINin käytön aloittamisesta Eeva alkoi huomata selkeitä vaikutuksia niveltensä hyvinvoinnissa: niiden liikkuvuus parani ja kankeus väheni.

''Elämänlaatu on selkeästi parantunut curaMINin ansiosta. Olen tälle valmisteelle loputtoman kiitollinen'', Eeva toteaa.


Hän muistuttaa kuitenkin siitä, että curaMINin käytössä pitää olla malttia matkassa: sen hyödyt huomaa tavallisesti noin 2-3 viikon kuluessa käytön aloittamisesta – ei siis välittömästi kapselin nielaisemisen jälkeen.

Eeva kertoi aloittaneensa curaMINin käytön kahden kapselin suositusannostuksella mutta nykyään yksi kapseli päivässä riittää pitämään huolta hänen nivelistään.


Vaikka kaikenlaista olisikin elämänsä varrella tullut kokeiltua niveltensä auttamiseksi, kannattaa Eevan mielestä aivan ehdottomasti testata vielä curaMINia.

''Skeptisille sanon, että curaMIN on todella tutkittu, dokumentoitu ja palkittu nivelvalmiste. Sen käyttö on helppoa ja turvallista. CuraMINin tehoon uskoo viimeistään silloin, kun on itse sitä kokeillut!''


''Kun curaMINia jaksaa ottaa säännöllisesti joka päivä, elämänlaatu ja vireys paranevat ja myös yöt sujuvat levollisesti. Toki oikea ruokavalio on tärkeä; väärät hiilarit pois ja terveellisiä ruokia tilalle - niin sitten varmasti elämä hymyilee ja saat potkua päivääsi'', Eeva opastaa.

Yhdeksän kymmenestä saa curaMINista avun nivelvaivoihinsa

Vierivät vuodet saavat nivelemme kulumaan. Ikääntymisen lisäksi myös esimerkiksi ylipaino, epäterveelliset elämäntavat ja perimä vaikuttavat nivelterveyteemme. Muiden riskitekijöiden ohella hapetusstressi laittaa nivelemme ja rustomme kovalle koetukselle.


Onneksi nivelille on nyt saatavilla tehokasta ja luonnonmukaista apua: yli 80:n kliinistä kaksoissokkotutkimusta todistavat, että curaMIN todella toimii. Kolminkertaisesti USAn parhaaksi niveltuotteeksi valittua curaMIN-ravintolisää testanneista peräti yhdeksän kymmenestä sai huomattavaa apua nivelvaivoihinsa. CuraMINin tehoaineina toimivat, antioksidanttiset kurkuma- ja boswellia serrata -uutteet suojaavat solujamme oksidatiiviselta stressiltä; ne siis estävät kehoamme “ruostumasta”.


Kymmeniä palkintoja voittaneella curaMIN-nivelvalmisteella on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä, joiden nivelvaivat ovat helpottuneet. CuraMINin tehokkuuden salaisuus on sen tehoaineiden – BCM95®-kurkumiinin ja BosPure®-nimisen boswellia serrata -uutteen – todella tehokas yhteisvaikutus, joka täytyy tuta ihan itse!


Nämä terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSAn sallimiin terveysväitteisiin:

· Kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä.

· Auttaa myös suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

· Boswellia (BosPure®) tukee lisäksi nivelten mukavuutta sekä liikkuvuutta ja suojaa ruuansulatuskanavaa.