Ravinto ja terveys
4 ihonhoitovinkkiä talven kuivattamalle iholle

4 ihonhoitovinkkiä talven kuivattamalle iholle

Kuinka ylläpitää kauniin näköistä ihoa myös talviaikaan? Kokeile näitä neljää ihonhoitovinkkiä kuivan ihon hoitoon.

Lue lisää

Jokainen suomalainen kohtaa ihollaan kuivuutta talviaikaan. Sisäilman kuivuus ja ulkona puhaltava viima saavat aikaan ihon kuivumista. Suosittelemme näitä vinkkejä, kun ihosi kaipaa erityistä huolenpitoa.

1. Ravitse ihoa sisältäpäin

Vahva iho rakentuu sisältäpäin. Kun ihosoluille on saatavilla hyviä rasvahappoja ja niitä on riittävästi, kosteuden haihtuminen iholta vähenee ja iho näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta. Ihoa ravitsevaa GLA:ta (gammalinoleenihappoa) sekä E-vitamiinia sisältävä Life Jättihelokkiöljy on erinomainen tuote kuivan ja atooppisen ihon tueksi. Tyrniöljykapselit ovat myös erinomainen valinta kuivalle iholle, ja niistä on apua myöskin limakalvojen hyvinvoinnille. Lue lisää tyrniöljyn vaikutuksista ihoon. Rasvahappovalmisteen lisäksi iholle hyödyllinen tuote ympärivuotiseen käyttöön on Life Collagen-Hyaluron -kollageenivalmiste. Tuotteen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa sisältäpäin, samalla kun kollageeni pitää ihon kimmoisana. Älä myöskään unohda riittävää veden juontia! Voit huomata eron ihossasi jo muutaman viikon jälkeen.

1. Ravitse ihoa sisältäpäin

2. Kiinnitä huomiota puhdistustuotteeseen

Eihän puhdistustuotteesi ole liian pesevä? Oikeanlainen tuote ei vahingoita ihon omaa suojamuuria, vaan pesee lian ja ylimääräisen talin iholta hellävaroen. Suosiossa olevat öljypuhdistustuotteet voivat olla oiva valinta etenkin talviaikaan, sillä ne ravitsevat ihoa samalla. Lempeään, mutta tehokkaaseen ihonpuhdistukseen sopii erinomaisesti Djusien puhdistusöljy kasvoille. Kasvojen puhdistuksen yhteydessä voit tehdä myös lyhyen kasvohieronnan, joka valmistelee samalla ihosi vastaanottamaan kosteuttavat ja hoitavat aineet.

2. Kiinnitä huomiota puhdistustuotteeseen

3. Levitä kosteusvoide aina kostealle iholle

Tiesitkö, että kosteusvoiteen kosteuttavat ainesosat imeytyvät ihoon paremmin, kun iho on kostea. Ihon voi kostuttaa uudelleen pesun jälkeen kasvovedellä tai hoitosuihkeella. Life Aloe Vera suihkeella kostutat helposti ja nopeasti koko vartalon ihon - helpottaa samalla ihon punoitusta ja kutinaa. Lisäksi voiteet levittyvät paremmin iholle ja pienempi määrä tuotetta riittää!


4. Suojaa iholle

Talvella etenkin kasvojen iho on koetuksella. Nopeat lämpötilojen vaihtelut sisätiloista ulkoilmaan siirryttäessä on myös rasite kasvojen herkälle iholle. Kasvoja kannattaa suojata tietysti pipolla ja huivilla, jonka lisäksi poskipäät voi suojata Weledan Weather Cream -säävoiteella. Voiteen sisältämät puhdas mehiläisvaha ja ihoystävällinen lanoliini muodostavat iholle luonnollisen suojan ankaria sääoloja vastaan. Tuote sopii niin lapsille kuin aikuisillekin!Talven kuivattamalle iholle on ennen kaikkea tärkeää valita oikeanlaiset ihonhoitotuotteet niin kasvoille kun vartalollekin. Life-myymälöissä hyvinvointineuvojat auttavat sinua valitsemaan ihotyypillesi sopivat tuotteet! Myös verkkokaupan chat-palvelussa hyvinvointineuvojamme auttavat oikeiden tuotteiden löytämisessä!

3. Levitä kosteusvoide aina kostealle iholle

Talven TOP 3 hoitovoidetta kuivalle iholle:

1. Weleda Skin Food

Ihonhoidon ihmevoide! Tämä ihoa intensiivisesti kosteuttava ja korjaava voide sopii koko perheen ihonhoitoon. Monitoimivoide käy koko vartalolle kuivia kohtia hoitamaan. Sopii karhealle ja erittäin kuivalle iholle. Tutustu lisää!

Talven TOP 3 hoitovoidetta kuivalle iholle:

2. Fiini Naturally Kaura-Sheavoi

Puhdistamattoman sheavoin ja kauraöljyn yhdistelmä syvähoitaa kuivaa ihoa. Kauraöljyllä on ihoa syväkosteuttava vaikutus, se ravitsee ja rauhoittaa ihoa sekä tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Sheavoi kosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa. Se sisältää mm. A- ja E-vitamiineja, ihoa hoitavia rasvahappoja sekä probiootteja, jotka lisäävät iholle hyvien bakteerien määrää ja vievät tilaa iholle haitallisilta bakteereilta. Sopii erityisen hyvin atooppisen ihon hoitoon. Osta täältä!

3. Moi Forest Forest Dust -monitoimivoide

Kun ihomme ei pääse metsäyhteyteen talviaikaan, hemmottele ihoasi Forest Dust Multipurpose -voiteen tuomalla metsäkylvyllä! Forest Dust -monitoimivoiteella vahvistat ihosi vastustuskykyä ja luonnollista suojaa.