Ravinto ja terveys
Joulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022

Kruunaa joulun odotus ihanalla ja laadukkaalla joulukalenterilla, joka ilahduttaa joka päivä! Lifelta löydät kalentereita niin herkuttelijalle, teen juojalle, vegaanille kuin kosmetiikan ystävälle!

Lue lisää

Taas on se ihana aika vuodesta, kun saa aloittaa joulun odotuksen ja mikä sen parempaa, kuin kruunata odotus laadukkaalla joulukalenterilla! Lifelta löydät kalentereita moneen makuun. Tutustu Foodinin odotettuihin uutuuksiin, joiden sisältö maittaa myös perheen pienimmille. Teen ystävälle löytyy monta ihanaa vaihtoehtoa, joista valita itselle mieluinen. Suklaakalenterit ovat ehdoton joulun klassikko ja Lifelta löytyy herkulliset vaihtoehdot jokaiseen makuun, myös vegaaneille! Jos haluat aloittaa joulukuiset aamut ylellisellä kosmetiikalla, on valintasi JOIK Advent Calendar, joka sisältää sekä rakastetuimpia tuotteita että houkuttelevia uutuuksia. Kalenterit ovat myös loistava lahjaidea!

Foodinin joulukalenterit terveelliseen herkutteluun

Foodinin odotetut uutuusjoulukalenterit on valmistettu Suomessa Vaajakoskella sijaitsevalla tehtaalla, jossa ne kootaan ja täytetään käsin. Vietä päivittäin kiireetön hetki herkullisten yllätysten parissa ja nautiskele rakastetuista Foodin-suosikeista sekä joulusesongin uutuusmauista! Valittavana kaksi eri kalenterivaihtoehtoa.


Foodin Paremmat välipalat -joulukalenteri

Paremmat välipalat -kalenteri sisältää 24 terveellistä, mutta herkullista välipalaa. Sisältä löytyy mm. erilaisia proteiini- ja välipalapatukoita sekä maistuvia naposteltavia kuten evässekoituksia, pähkinöitä ja raakasuklaakuorrutteisia hedelmiä ja marjoja. Täydellinen tapa tutustua terveellisiin välipala- ja herkutteluvaihtoehtoihin!Foodinin joulukalenterit terveelliseen herkutteluun

Foodin Raakasuklaa -joulukalenteri, luomu, vegaaninen

Raakasuklaa -joulukalenteri sisältää valikoiman erilaisia luomulaatuisia ja vegaanisia raakasuklaalevyjä sekä raakasuklaakuorrutteisia kuivattuja marjoja ja hedelmiä sekä pähkinöitä. Joka luukusta löytyy eri yllätys ja mukana on niin klassikkotuotteita kuin vain tästä joulukalenterista löytyviä uniikkeja makuelämyksiä!

JOIK Advent Calendar -kosmetiikkakalenteri

Jos haluat aloittaa päiväsi ylellisellä kosmetiikkaelämyksellä, on JOIK Advent Calendar joulukalenteri makuusi! Tämä laadukas ja lumoava joulukalenteri sisältää JOIK Organic, JOIK Home & Spa ja JOIK Organic Beauty -tuotteita, joista tarjolla sekä rakastetuimpia tuotteita että houkuttelevia uutuuksia. Hemmottele itseäsi tai ystävääsi tällä luomusertifioituja kosmetiikkatuotteita sisältävällä kalenterilla, jonka sisältö tekee hyvää niin iholle kuin ympäristölle. Nämä arjen luksustuotteet ovat tehokasta ja rehellistä luonnonkosmetiikkaa Virosta.

JOIK Advent Calendar -kosmetiikkakalenteri

Teejoulukalenterit

Teen ystävä voi odotella joulua ihania teelaatuja maistellen! Teejoulukalenterit sisältävät 24 kuppia laadukasta teetä suosituilta Pukka-, Clipper- tai Yogi -brändeiltä. Jokainen kupillinen lämmittää niin kehoa kuin mieltä. 


Pukka Days of joy -teejoulukalenteri, luomu

Pukka Days of joy -teejoulukalenteri sisältää 24 erimakuista ja luomulaatuista tee-elämystä. Lähde taianomaiselle joulunodotusmatkalle nauttien kupillinen kuumaa joka päivä ja löydä oma Pukka-suosikkisi!
Teejoulukalenterit

Clipper Teejoulukalenteri

Clipperin teekalenteri sisältää yhteensä 12 erilaista luomuteetä ja yrttihauduketta. Rennompaa joulun odotusta tee-elämysten parissa! Clipper aloittaa tuotekehityksensä aina löytämällä sen parhaan maun ja laadun mahdollisimman eettisesti.


Yogi Tea -joulukalenteri, luomu

Yogi Tea -joulukalenteri sisältää monipuolisen sekoituksen ihanan lämmittäviä makuja. Yogi Tea on valmistanut luomuyrtteihin ja -mausteisiin perustuvia, ayurvedisiä teesekoituksiaan 40 vuotta. Yogi Tea toimii korkeimpien eettisten periaatteiden mukaisesti yhteistyössä viljelijöidensä ja muiden kumppaneidensa kanssa, kantaen yhteiskunnallisen ja ympäristöllisen vastuunsa.

Suklaakalenterit

Suklaakalenteri on joulukalentereiden ehdoton klassikko! Lifen valikoimasta löydät vegaaniset ja luomulaatuiset vaihtoehdot suklaan ystävälle. Osta yhdessä teejoulukalenterin kanssa ja nauti päivittäinen suklaaherkku kuuman teekupillisen kyydittämänä!


Organic Health Konvehtijoulukalenteri, luomu

Organic Healthin joulukalenteri on luomulaatuinen ja vegaaninen kalenteri, joka sisältää 24 makoisaa konvehtia. Tämä laadukas suklaakalenteri piristää herkullisuudellaan pimeintäkin päivää!

Suklaakalenterit

Goodio Advent Calendar joulukalenteri

Lähde makumatkalle joulua odotellessa! Goodion suklaakalenteri sisältää vegaanista ja gluteenitonta suklaata 6 eri maussa! Makuvariantteina ovat Sea Buckthorn, Strawberry, Raspberry, Cranberry, Blueberry sekä Original. Kalenteri on valmistettu Suomessa ja sisältö on uskomattoman herkullinen, maista ja ihastu!


Super Fudgio vegaaninen suklaajoulukalenteri

Super Fudgion tuttu laiskiainen seikkailee nyt joulutunnelmissa vegaanisen suklaakalenterin kannessa. Tämä vegaaninen kookossuklaajoulukalenteri on luomulaatuinen ja gluteeniton eikä sisällä palmuöljyä.