Ravinto ja terveys

Löydä keväinen hehkusi

Nyt on aika säihkyä yhdessä kevätauringon kanssa! Tässä tulevat Life-asiantuntijoiden parhaat vinkit energianjanoiselle talvi-iholle – jonka tulee löytää luonnollinen säihkeensä.

Lue lisää

Siren Gabrail Demloj

Liike: Life Foodstore Grünerløkka, Oslo, Norja.


Parhaat vinkkini ihon hyvinvointiin:

Kuiva ja väsynyt iho johtuu yleensä solujen tarvitsemien rasva-aineiden, kuten Omega-3- ja -6-rasvahappojen, puutteesta. Siksi niitä tulee iholle tarjota. Satsaa myös hyvään C-vitamiiniseerumiin. C-vitamiini tasaa ihon väriä, vähentää vanhenemisen merkkejä ja sisältää paljon antioksidantteja - se siis tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta iho näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

Suosikkituotteeni ihonhoitoon: Taiga Cosmetics Vitamin C Serum C-vitamiiniseerumi. Hinta 31,90 € /30 ml.

Angelica Lindblad

Liike: Life Asecs, Jönköping, Ruotsi.


Parhaat vinkkini ihon hyvinvointiin:

Kaikki ihonhoito lähtee sisältä päin. Life Collagen-Hyaluron ravintolisä sisältää kollageenia, hyaluronihappoa, sinkkiä ja kosteutta sitovia vitamiineja, jotka pitävät ihon täyteläisenä, pirteänä ja elastisena ja antavat sille tasaisen rakenteen.

Suosikkituotteeni ihonhoitoon: Pure Beauty Porkkanaöljy. Hinta 19,90 € 100 ml.

Tiina Montonen

Nimi: Tiina Montonen

Liike: Life Kempele Zeppeliini  ja Life Oulu Ritaharju.


Parhaat vinkkini ihon hyvinvointiin:

Ihonhoitotuotteet valitaan oman ihotyypin mukaan ja ihon tarpeet ovat yksilölliset. On tärkeää löytää omalle iholle sopivat tuotteet. Ihon oikeanlainen puhdistaminen ja kosteuttaminen luovat pohjan ihonhoitorutiineille. Terveellinen ruokavalio, hyvät yöunet ja riittävä veden juonti tekevät ihmeitä iholle.

Suosikkituotteeni ihonhoitoon:

Antipodesin Aura Manuka Honey Mask -kasvonaamio kosteuttaa, rauhoittaa ja heleyttää ihoa. Hinta 31,90 € /75 ml.