Ravinto ja terveys
  • Koti
ANTIPODES | 75 ML

Aura Manuka Honey Mask kasvonaamio

Ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.
Rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa.
Useimmille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle iholle.
35,90 €
478,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Antipodes Aura Manuka Honey Mask kasvonaamio on intensiivisesti kosteuttava ja rauhoittava luonnonkosmetiikan kasvonaamio. Sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Antipodes Aura Manuka Honey Mask kasvonaamio on intensiivisesti kosteuttava ja rauhoittava luonnonkosmetiikan kasvonaamio. 

Uusiseelantilainen manukahunaja lukitsee kosteuden ihoon, säilyttäen raikkaan tunteen iholla. Naamio ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja rauhoittaa sekä tasapainottaa ihoa. Mieltä tyynnyttävät tuoksut ovat peräisin vaniljasta ja mandariinista. Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle iholle.

Vinanza-viinirypäleensiemenuute sisältää tuplamäärän polyfenoleja, terveyttä edistäviä antioksidantteja, muihin viinirypäleisiin verrattuna. Aura Manuka Honeylle on myönnetty UK Vegetarian Societyn vegesertifikaatti. Tuote ei ole vegaaninen sen sisältämän manukahunajan vuoksi. 

Antipodes kierrättää ja jatkokäyttää valmistusmateriaaleja: ulkopakkaukset ovat 100 % kierrätettävää pahvia ja pullot lasia. Pakkauksissa on käytetty vain 100 % luonnonmukaista kasvimustetta. Alumiinikorkit.

Tuotenumero: 133704

EAN: 9421900569076