Ravinto ja terveys

7 vinkkiä upeaan talveen

Nosta pakkasten kuivattama kätesi ylös, jos talvi on alkanut kyllästyttää sinua. Tiedämme tunteen. Jaksa sinnitellä vielä hetki! Kevät saapuu jo muutaman viikon kuluttua. Luota siihen. Pidä siihen asti tavallista parempaa huolta itsestäsi. Mitä jos hemmottelisit kehoasi ja mieltäsi? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi – ylellisistä spa-tuotteista vitamiineihin ja ravintolisiin. Jaksa siis sinnitellä vielä vähän aikaa! Tervetuloa Lifeen ostoksille & elämään parasta elämääsi!

7 vinkkiä ihanaan talveen

1. Pidä huolta ihostasi. Kuiva ja kylmä ilma saa ihon kuivumaan nopeammin, mikä lisää kosteuden ja ihonhoidon tarvetta. Puhdista kasvot aamuin illoin kosteuttavalla puhdistustuotteella, joka poistaa ihovoiteen jäämät, meikin, pölyn ja epäpuhtaudet. Kuorinta muutaman kerran viikossa poistaa kuolleet ihosolut ja saa ihon näyttämään raikkaalta ja hehkuvalta.


2. Kohota kuntoasi. Jo 30 minuuttia liikuntaa päivittäin antaa sinulle lisää energiaa. Liikkuessa vapautuu dopamiinia, serotoniinia ja endorfiineja, jotka piristävät ja kohottavat mielialaasi.


3. Vietä päivä ulkona. On tärkeää oleskella päivänvalossa ja saada auringonvaloa mahdollisimman usein. Käy kävelyllä lounasaikaan – jo 15 minuutin ulkoilu vaikuttaa energiatasoon. Saat liikettä ja liikuntaa, mutta myös vaihtelua ja uusia vaikutteita, mikä on hyväksi aivojen palautumiselle.


4. Nuku paremmin. Monilla ihmisillä on toisinaan vaikeuksia saada unta, mikä vaikuttaa heidän elämäänsä monin tavoin. Uneton yö verottaa ennen kaikkea jaksamista seuraavana päivänä. Onneksi on olemassa hyviä neuvoja kaikille, jotka haluavat nukkua paremmin: nuku pimeässä huoneessa, vältä älylaitteiden käyttöä muutama tunti ennen nukkumaanmenoa ja aloita rentouttava ja stressiä lievittävä iltarituaali.


5. Kokeile ravintolisiä tai iltateetä. Tarjolla on paljon hyviä ravintolisiä, jotka auttavat kehoa rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa. Esimerkiksi yrtit voivat auttaa tasapainottamaan kehoa stressaavana ajanjaksona. Tutustu suosittuun hyvän yön kaakaoomme.


6. Aika ottaa D-vitamiinia – Pimeänä vuodenaikana auringonvalon määrän vähetessä katoaa myös tärkein D-vitamiinin lähde. Silloin voi olla aika ottaa D-vitamiinilisää.


7. Syö ja juo säännöllisesti– Riittävä ja säännöllinen syöminen on avain hyviin ruokailutottumuksiin. Varmista, että syömäsi ateriat jakautuvat tasaisesti pitkin päivää. Se pitää sekä ruokahalun että verensokerin vakaana. Huolehdi myös, että juot runsaasti vettä koko päivän ajan.


Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi omaan hyvinvointiisi – inspiraatiota, neuvoja ja vinkkejä ja paljon ihania tuotteita. Lämpimästi tervetuloa!


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tasapainoisen ja terveellisen elämäntavan ylläpitäminen on tärkeää.