Ravinto ja terveys
Jos olo on nuutunut ja voimat vähissä, kannattaa avuksi ottaa Regulat Metabolic -entsyymivalmiste. Karita Tykän sanoin: “Regulat auttaa elämään täyttä elämää”.

Regulat osana Karita Tykän aamun hyvinvointirituaalia

Jos olo on nuutunut ja voimat vähissä, kannattaa avuksi ottaa Regulat Metabolic -entsyymivalmiste. Karita Tykän sanoin: “Regulat auttaa elämään täyttä elämää”.

Lue lisää

Hyvinvointialan yrittäjänä työskentelevällä Karita Tykällä on monta rautaa tulessa; hän on holistinen meditaatio-ohjaaja, hyvinvointivalmentaja, LCF Life Coach, tietokirjailija, Reiki-hoitaja, pilatesohjaaja, hengitysvalmentaja – ja äiti. Vaikka Tykkä taitaakin itsensä rauhoittamisen ja stressinhallinnan salat, on hänenkin arkensa toisinaan tohinaa tulvillaan. Onneksi Karita Tykän arkea ryydittää Regulat, jonka monipuoliset hyödyt hän on selkeästi huomannut omassa olossaan:

- Muun muassa kynnet ja hiukset voivat hyvin, vastustuskyky on erinomainen ja olo on energinen, Karita listaa.

“Se kaunistaa hetkessä ja saa elämän maistumaan paremmalta!”

Karita Tykän elämään sisältyy kokonainen kirjo hyvän olon oivalluksia, jotka hänen sanojensa mukaan sanoin “kaunistavat hetkessä ja saavat elämän maistumaan paremmalta”. Meditaation, liikkumisen ja mereen pulahtamisen ohella entsyymivalmisteiden ykköseksi tituleerattu Regulat lukeutuu Tykän säännöllisiin aamurituaaleihin.


Karita Tykälle kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämenasia - ja elämäntehtävä. Hän korostaa hyvinvoinnin olevan kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen:

- Perusasioista tulee tietysti huolehtia: ihmisen on saatava riittävästi hyvälaatuista unta, liikettä ja ravintorikasta ruokaa. Elämässä on hyvä olla myös antoisia ihmissuhteita, iloa, sopivasti itsensä haastamista ja uuden oppimista, meditaatiota tai vaikka metsäretkiä mielen rauhoittamiseksi sekä rakkautta itseään ja muita kohtaan.


Karita Tykän mielestä elämä livahtaa kuin huomaamatta ohitse, jos sitä päivä toisensa suorittaa ilman läsnäoloa. Hän korostaakin pienten hyvien hetkien huomaamisen tärkeyttä ja aidon läsnäolon merkitystä.

Yksi näistä arjen pienistä iloista on Regulat-shotin nauttiminen, jolla Tykkäkin suosittelee aloittamaan aamunsa. Tarmoa tuova ja kokonaisvaltaisesti hyvää tekevä “puhtipaukku” kannattaa nauttia kiitollisuutta tuntien ja hetkeen keskittyen.

“Se kaunistaa hetkessä ja saa elämän maistumaan paremmalta!”

Elinvoimainen ja virkeä syksy - täältä tullaan!

Kun syksyllä päivä lyhenee ja arjen haasteetkin vaativat veronsa, saattaa tuntua siltä, ettei puhti riitä kaikkeen tarvittavaan. Aika usein väsymykseen ovat syynä ravintoainepuutokset, joiden korjaamiseen koostumukseltaan monipuolinen Regulat Metabolic tuo nopean ja tehokkaan avun. Fermentaation avulla valmistettu, erinomaisesti imeytyvä Regulat saa elinvoiman valloilleen ja karkottaa syysväsymyksen vikkelästi tiehensä!


Regulat Metabolicin valttina on sen monipuolisuus – purkkikolonnan sijasta yksi tarkoin valittu ja laadukas tuote riittää! Hyödyt ovat lukuisat: Regulat Metabolicin sisältämä magnesium auttaa esimerkiksi selättämään väsymyksen ja uupumuksen samalla kun B-ryhmän vitamiinit hellivät hermostoamme ja C-vitamiini ja sinkki auttavat vastustuskykyämme pysymään vahvana. Regulat Metabolic sisältää myös äärimmäisen tärkeää D-vitamiinia, jota jokaisen kannattaa nauttia ympärivuotisesti.


Erinomaista on, että Regulat Metabolic sopii kaikille; oli vaiva kuin vaiva, ihminen hyötyy Regulatin käytöstä. Hyvin imeytyvässä Regulatissa ovat kaikki ravintoaineet luonnollisessa muodossa ja tasapainoisesti, jolloin jokaisen oma keho ottaa siitä sen, mitä juuri hänen kroppansa sillä hetkellä tarvitsee.

Elinvoimainen ja virkeä syksy - täältä tullaan!

“Ilman entsyymejä elämän liekki palaisi himmeästi''

Tiesitkö, että yhteen pullolliseen Regulatia on käytetty kokonainen korillinen luomulaatuisia hedelmiä, vihanneksia ja pähkinöitä? Klassikkomaineeseen kivunneessa entsyymijuomassa ravintoaineet ovatkin todella tiiviissä muodossa ja kehon helposti hyödynnettävissä. Ravitsemukseenkin perinpohjaisesti perehtynyt Karita Tykkä tuntee myös entsyymien tärkeän merkityksen olemassaolollemme:

- Ilman entsyymejä kemialliset reaktiot tapahtuisivat soluissamme liian hitaasti – elämän liekki palaisi siis himmeästi. Entsyymit nopeuttavat reaktioita ja ovat kehon kaikkiin toimintoihin osallistuvina elinvoimaisuudellemme ehdottoman välttämättömiä. Myös siksi Regulat Metabolic on todella hyvä valinta hyvinvointimme tueksi, Tykkä neuvoo.


Testaa ja huomaa hyödyt omassa arjessasi!

Regulatin terveyshyödyt

Regulat Metabolic on paljon muutakin kuin erinomainen entsyymivalmiste ja triplafermentaation kirkkaana kimmeltävä jalokivi! Kyseessä on todella monipuolinen vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, jonka nauttimisesta on kosolti hyötyä hyvinvoinnille. Nyt tutustutaan Regulat Metabolicin sisältämien ravinteiden terveyshyötyihin ainesosa kerrallaan:


Regulatpro Metabolic sisältää entsyymien lisäksi magnesiumia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä sekä hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Lisäksi magnesium petraa normaaleja psykologisia toimintoja, tukee hampaiden ja luuston pysymistä normaalina sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.


Regulat Metabolic sisältää myös sinkkiä, joka edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaalina. Sinkki petraa myös immuunijärjestelmämme toimintaa ja luustomme hyvinvointia. Sinkki edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia kognitiivista toimintaa, DNA- ja proteiinisynteesiä ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa. Lisäksi sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina sekä näön pysymystä normaalina.


Regulat Metabolicissa vaikuttava kromi puolestaan edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja veren glukoositasojen pysymistä normaalina.


Regulat Metabolicin sisältämä mangaani edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, luuston pysymistä normaalina, sidekudoksen normaalia muodostumista ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.


Regulat Metabolicissa vaikuttava D-vitamiini on hyväksi luustolle, lihaksille ja hampaille. Se osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin ja on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. D-vitamiini edistää lisäksi normaalia kalsiumtasoa veressä sekä kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä kehossa.


Regulat Metabolicin C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämän lisäksi raudan imeytymistä avittava C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista luuston, rustojen, ihon, hampaiden toimintaa varten sekä normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa.


Regulat Metabolicin ainesosana komeileva B1-vitamiini eli tiamiini edistää hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, sydämen toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa. 


Regulat Metabolicin sisältämä B2-vitamiini eli riboflaviini edistää energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa sekä punaisten verisolujen että limakalvojen pysymistä normaaleina. 

B2-vitamiini edistää ihon ja näön pysymistä normaalina sekä raudan normaalia aineenvaihduntaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Regulat Metabolicin sisältämä B3-vitamiini eli niasiini edistää psykologisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa sekä niin ihon kuin limakalvojenkin pysymistä normaaleina. B3-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämä tärkeä vitamiini tukee myös hermostomme toimintaa.


Regulat Metabolicin B6-vitamiini eli pyridoksiini edistää hormonitoiminnan säätelyä, immuunijärjestelmän toimintaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, energia-aineenvaihduntaa ja kysteiinin synteesiä. B6-vitamiini edistää myös veren punasolujen muodostumista ja proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Lisäksi B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukee psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa. 


Regulat Metabolicissa mukana oleva B12-vitamiini eli kobalamiini edistää hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa, veren punasolujen muodostumista ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuiki tärkeä B12-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Yksi pakkauksen mukana tuleva mittalasillinen Regulat Metabolicia (= 20 ml:n päiväannos) sisältää:

C-vitamiini 12 mg (15 %*), D-vitamiini 5 µg (100 %*), B1-vitamiini 0,22 mg (20 %*), B2-vitamiini 0,42 mg (30 %*), B3-vitamiini 4,8 mg (30 %*), B5-vitamiini 1,8 mg (30 %*), B6-vitamiini 0,42 mg (30 %*), foolihappo 24 µg (12 %*), B12-vitamiini 0,75 µg (30 %*), magnesium 56 mg (15 %*), sinkki 10 mg (100 %*), mangaani 2,0 mg (100 %*), kromi 25 µg (62,5 %*).


*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.