Ravinto ja terveys

Franchising-yrittäjäksi Lifelle

Pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju Life hakee uusia yrittäjiä ympäri Suomen! Oletko kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista? Haluatko toimia yrittäjänä? Lue lisää, miten voit ryhtyä franchising-yrittäjäksi Lifen hyvinvointiketjussa.


Hyvinvointiketju Life

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju, jonka osaava henkilökunta palvelee asiakkaita Suomessa yli 70 myymälässä ja Lifen verkkokaupassa. Lifesta löydät luontaistuotteita, ravintolisiä, luonnonkosmetiikkaa, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, suloisia vehnätyynyjä ja kaikkea siltä väliltä.


Lifelaiset ovat hyvinvoinnin asiantuntijoita. Lifen myyjät ovat koulutettuja hyvinvointineuvojia, ja he auttavat niin ravintoon, terveyteen kuin luonnonkosmetiikkaankin liittyvissä kysymyksissä.


Yrittäjänä pohjoismaisessa hyvinvointiketjussa

Franchising-yrittäjänä Lifessa sinulla on valmis ja toimiva hyvinvointikonsepti sekä tunnetun ketjun vahva tuki käytössäsi. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen, jotta voit kehittyä ammattimaiseksi toimijaksi. Lisäksi tarjoamme vahvan markkinoinnin tuen ja monipuolisen hyvinvointituotteiden valikoiman.


Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta, mutta suhtaudut intohimoisesti ihmisten terveyteen. Visiomme hyvinvoinnin edistäjänä on olla osa ihmisten jokapäiväistä elämää.


Näin menestyt Life-yrittäjänä

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ihmisten hyvinvointiin, myyntihenkistä otetta ja reipasta palveluhalukkuutta. Sytyt oman tiimisi valmentamisesta sekä heidän kouluttamisestaan hyvinvoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaisiksi. Nautit asiakaspalvelusta ja haluat auttaa asiakkaita kohti parempaa ja onnellisempaa elämää, jossa he löytävät tasapainon ravinnon, levon ja liikunnan välillä.


Kaupallinen tausta, kokemus ketjumaisesta liiketoiminnasta sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa, reipasta kauppiashenkeä ja palava halu menestyä!


Kysy lisää

Regional Manager Ari Pellilä ari.pellila@life.fi, puh. +358 50 382 3498