Ravinto ja terveys
life työntekijät

Great Place to Work®

Suomen Parhaat Työpaikat 2022 on julkistettu ja hyvinvointiketju Life Finlandille on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti.

Lue lisää

Life Finland on yksi Suomen parhaista työpaikoista 2022!

Suomen Parhaat Työpaikat 2022 on julkistettu ja hyvinvointiketju Life Finlandille on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti. Listaus Suomen parhaista työpaikoista julkaistaan vuosittain ja Life listattiin nyt sertifioitujen joukkoon. Life Finlandissa vuodessa tapahtunut muutos henkilöstön kokemuksessa on suuri ja on ollut arvovalinta rakentaa työntekijöille aidosti hyvää työpaikkaa.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että 77 % Lifen työntekijöistä pitää yritystä kokonaisuudessaan hyvänä työpaikkana. Life on viimeisen vuoden aikana panostanut työhyvinvointiin ja se näkyy myös tuloksissa.


”Olemme keskittyneet kuluneen vuoden aikana erityisesti työhyvinvointiin ja tehneet paljon muutoksia toimintatapoihimme. Great Place to Work® -sertifikaatti on mukava osoitus siitä, että olemme matkalla oikeaan suuntaan. Tutkimus tarjoaa meille arvokasta tietoa niin onnistumisista kuin tulevaisuuden kehityskohteista”, kommentoi maajohtaja Janne Rögård.

Tuloksissa korostuivat investoinnit työntekijöiden koulutukseen sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Life on julkaissut viime vuonna kaikille työntekijöilleen koulutusportaalin, johon jatkuvasti luodaan uusia kursseja henkilöstön osaamisen kehittämiseksi.  Työntekijät kokivat myös saavansa tukea työn ja muiden elämänalueiden tasapainottamiseen. 86 % työtekijöistä kertoi tuntevansa oman työpanoksensa tärkeäksi, ja 80 % toivoi työskentelevänsä yrityksessä vielä pitkään.


Haluaisitko kuulla lisää?

Yhteyshenkilömme on:

caroline.wilenius@life.fi

+ 358 50 518 8455


Great Place to Work®

Suomen parhaita työpaikkoja on listattu jo 20 vuoden ajan, ja sertifikaatti myönnetään yrityksille, joissa yli 70 % työntekijöistä kokee sen kokonaisuudessaan hyvänä työpaikkana. Great Place to Work® -tutkimuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti luottamukseen, vuorovaikutukseen, työilmapiiriin sekä johtamiseen. Yritykset listataan kokoluokittain ja listaus perustuu jokaisessa organisaatiossa henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen. Dataan perustuva listaus on luotettava, eikä listasijoitusta voi ostaa.

Life on Pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme noin 75 liikkeessä Suomessa. Lifesta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita hyvinvointisi tueksi. Haluamme auttaa jokaista asiakastamme löytämään tasapainon ruokavalion, liikunnan ja levon välillä. Life-asiantuntijamme palvelevat asiakkaita päivittäin kaikissa myymälöissä ja verkkokaupan asiakaspalvelun kautta.