Ravinto ja terveys

Tietoa meistä


Life on Pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme Suomessa 59 myymälässä ja Lifen verkkokaupassa. Lifelta löydät luontaistuotteita, ravintolisiä, luonnonkosmetiikkaa, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, suloisia vehnätyynyjä ja kaikkea siltä väliltä. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaan korkealaatuisia hyvinvoinnin tuotteita!


Lifen missio ja visio

Lifen missio on auttaa ihmisiä löytämään tasapaino ravinnon, levon ja liikunnan välillä.


Lifen visio

Ihmisten hyvinvointi on intohimomme, ja siksi visiomme on olla hyvinvoinnin edistäjänä osa ihmisten jokapäiväistä elämää.


Lifen arvot

Lifen arvot ohjaavat meitä jokapäiväisessä työssämme, jotta pääsemme yhteiseen tavoitteeseemme. Arvomme ovat haastaminen, sitoutuminen, ja välittäminen.


Asiantuntijuus hyvinvoinnin edistäjänä

Me Lifelaiset olemme hyvinvoinnin asiantuntijoita. Myyjämme ovat koulutettuja hyvinvointineuvojia, ja he auttavat niin ravintoon, terveyteen kuin luonnonkosmetiikkaankin liittyvissä kysymyksissä.


Asiakaskohtaamiset ovat meille erityisen tärkeitä, ja pyrimmekin aina ymmärtämään asiakkaan tarpeet, voidaksemme tarjota parhaat ratkaisut hyvinvoinnin edistämiseen.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan hyvinvoinnista kanssamme Lifen myymälöihin ja verkkokauppaan!


Tuotevalikoima

Meiltä löydät kaikki hyvinvointiin! Lifelta saat suosituimmat hyvinvoinnin tuotteet ja merkit niin terveyden, kauneuden, urheilun, elintarvikkeiden kuin luontaistuotteiden saralta.


Lifen oma Life Exclusive -merkki tarjoaa huippulaatua kaikille. Sarjasta löydät muun muassa laadukkaat, puhtaista raaka-aineista valmistetut vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, rasvahapot ja urheilutuotteet. Life Exclusive sarjasta löydät myös erityisesti naisille, miehille ja lapsille suunnitellut tuotteet.Life työpaikkana

Kiinnostaisiko ura hyvinvoinnin edistäjänä? Palveluksessamme on luontaistuotealan huippuosaajia, joille asiakkaan hyvinvointi on sydämen asia. Kokonaisvaltaisen tasapainon saavuttamiseksi haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita vinkkejä ja neuvoja sekä ajankohtaisia huippulaatuisia tuotteita osaavalla ammattitaidolla. Lifelaisena saat käyttöösi hyvät työterveyspalvelut, liikuntaedut ja huippukollegat! Katso Lifen avoimet työpaikat täältä.


Suomen Parhaat Työpaikat 2022 on julkistettu ja hyvinvointiketju Life Finlandille on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti!


Yritys

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme noin 300 liikkeessä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä verkkokaupassa.


Life Clubissa on noin 800 000 jäsentä. Life-konsernilla on noin 487 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2020 oli noin 1,7 miljardia Ruotsin kruunua.

Life-ketjun on joulukuusta 2017 lähtien omistanut pieniin ja keskisuuriin yrityksiin erikoistunut sijoitusyhtiö Fairford Group, jonka omistaa Osseiran Family Trust.