Ilmainen toimitus yli 29€
Chat arkisin klo 9-21 ja la 10-15
Nopeat toimitukset

Tietoa meistä

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme Suomessa yli 70 myymälässä ja Lifen verkkokaupassa. Lifelta löydät tarkkaan valitun valikoiman korkealaatuisia hyvinvoinnin tuotteita. Meillä on kaikkea ravintolisistä luonnonkosmetiikkaan, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, suloisia vehnätyynyjä ja kaikkea siltä väliltä.

Visio ja missio

Lifen vision ja mission takana on kolme arvoa, jotka muodostavat kaiken toimintamme perustan: huolenpito, haastaminen ja sitoutuminen. Näitä yritämme ylläpitää päivittäisessä tekemisessä. Me Lifella haluamme auttaa intohimoisesti jokaista asiakastamme löytämään tasapainon ruokavalion, liikunnan ja levon välillä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää.

Tuotevalikoima

Meiltä löydät kaikki hyvinvointiin! Lifelta saat suosituimmat hyvinvoinnin tuotteet ja merkit niin terveyden, kauneuden, urheilun kuin elintarvikkeiden saralta.


Lifen oma Life Exclusive -merkki tarjoaa huippulaatua kaikille. Sarjasta löydät muun muassa laadukkaat puhtaista raaka-aineista valmistetut vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, rasvahapot ja urheilutuotteet. Sarjasta löydät myös erityisesti naisille, miehille ja lapsille suunnitellut tuotteet.

Life työpaikkana

Kiinnostaisiko ura hyvinvoinnin edistäjänä? Palveluksessamme on luontaistuotealan huippuosaajia, joille asiakkaan hyvinvointi on sydämen asia. Kokonaisvaltaisen tasapainon saavuttamiseksi haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita vinkkejä ja neuvoja sekä ajankohtaisia huippulaatuisia tuotteita osaavalla ammattitaidolla. Katso Lifen avoimet työpaikat täältä.


Suomen Parhaat Työpaikat 2022 on julkistettu ja hyvinvointiketju Life Finlandille on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti!

Yritys

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme noin 300 liikkeessä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä verkkokaupassa. Life Clubissa on noin 800 000 jäsentä. Life-konsernilla on noin 487 työntekijää ja liikevaihto oli vuonna 2020 1,2 miljardia Ruotsin kruunua. Konsernin myynti jäsen- ja franchisemyymälät mukaan lukien oli vuonna 2020 noin 1,7 miljardia Ruotsin kruunua.

Life ketjun on joulukuusta 2017 lähtien omistanut pieniin ja keskisuuriin yrityksiin erikoistunut sijoitusyhtiö Fairford Group, jonka omistaa Osseiran Family Trust.