Ravinto ja terveys

Terveys

Terveys- ja hyvinvointituotteet koko perheelle. Valikoimassamme on monipuolisesti luontaistuotteita ja ravintolisiä suosituimmilta merkeiltä. Suosittuja tuoteryhmiämme ovat vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet, rasvahapot ja tuotteet painonpudotukseen. Valikoimassamme on myös naisille, miehille ja lapsille suunnitellut terveystuotteet.

Terveystuotteita Lifesta

Terveyden määritelmä on laaja, mutta sen vakiintuneina peruspilareina pidetään muun muassa riittävää unen saantia, tasapainoista ja monipuolista ravintoa, sopivaa määrää liikuntaa sekä mahdollisuutta mielekkääseen tekemiseen. Ajoittain kehon ja mielen muodostama kokonaisuus kaipaa kuitenkin lisätukea edellä mainittujen peruspilareiden rinnalle. Lifen verkkokaupan kattavasta valikoimasta löydät terveystuotteet erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin sekä inspiraatiota luonnollisen hyvinvoinnin ylläpitoon.


Terveys koostuu eri osa-alueista, joita voi huoltaa sekä kohdennetusti että osana kokonaisuutta. Yhden osa-alueen toimivuus saattaa heijastua laajemmin kokonaisvaltaiseen vointiin, esimerkiksi suoliston toiminnan ja ihon hyvinvoinnin välillä on havaittu olevan yhteyttä. Tasapainoiseen oloon vaikuttavat lukuisat ulkoiset ja sisäiset tekijät. Kehon ikääntymisen mukanaan tuomien muutosten lisäksi myös elinympäristö sekä elämäntilanne saattavat vaihtua, joten tarpeemme muuttuvat läpi elämän. Fyysisestä kunnosta sekä mielen jaksamisesta kannattaa pyrkiä huolehtimaan kaikissa elämänvaiheissa ja suosia arjessa terveyttä edistäviä valintoja.


Hyvinvoinnin ylläpitoon voi hyödyntää myös luonnon tarjoamia tehoaineita. Luontaistuotteet ammentavat voimansa luonnollisista raaka-aineista ja täydentävät tasapainoisia elämäntapoja, edistäen siten kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Liikunnalla on terveyden kannalta monia myönteisiä vaikutuksia. Kehon tarpeisiin sopiva aktiivisuus kohottaa niin kuntoa kuin mielialaakin. Tasapainoisen elämänrytmin ja monipuolisen ravinnonsaannin ohella kehon toimintaa voivat tukea myös erilaiset vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, rasvahapot sekä muut ravintolisät. Luonnonmukaiset, laadukkaat valmisteet täydentävät aktiivista elämäntapaa ja siten samalla lisäävät sisäistä hyvää oloa. Mielen hyvinvointi ja vireys ovatkin kokonaisvaltaisen hyvänolon tärkeitä osatekijöitä.

Kehon hyvinvointi ja mielen tasapaino elämänmuutosten keskellä

Kehon tarpeet ja hyvinvoinnin kohtaamat haasteet vaihtelevat elämäntilanteen ja iän myötä. Stressaavan ja kiireisen arjen kuormittavuus saattaa johtaa esimerkiksi unen laadun heikentymiseen ja sitä kautta vireystilan laskuun. Seksuaaliterveyteen, liikuntaan ja painonhallintaan liittyvät kysymykset askarruttavat eri tavoin erilaisissa elämäntilanteissa olevia. Lifen verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman tuotteita kaikenikäisten naisten ja miesten sekä lasten terveyden tueksi. .

Luonnolliset valmisteet vahvistavat naisten hyvinvointia elämänkaaren kaikissa vaiheissa sekä tukevat kehoa muutosten, esimerkiksi raskauden tai vaihdevuosien aikana. Valikoimasta löydät myös miesten terveyden erityistarpeita palvelevia tuotteita sekä lapsille sopivia valmisteita, kuten vitamiineja ja maitohappobakteereja.


Pidempiaikaisten muutosten lisäksi myös kausivaihtelut saattavat hetkellisesti lisätä kehoon ja mieleen kohdistuvaa kuormitusta. Esimerkiksi ilmojen viiletessä ja pimeän ajan lisääntyessä voivat niin vastustuskyky kuin vireystilakin olla koetuksella. Keväisin vuorostaan allergiaoireet saattavat tuoda tukalan olon. Kausittaisiin terveyden haasteisiin voi vastata valitsemalla omiin tarpeisiin soveltuvia vitamiineja, probiootteja, ravintolisiä sekä muita luonnollista hyvinvointia tukevia valmisteita ja 

tuotteita.


Kehon tarpeet vaihtelevat myös elämäntapojen muovautumisen sekä muun muassa erityisruokavalioon siirtymisen myötä. Muutokset ruokavaliossa voivat heijastua joidenkin vitamiinien, rasvahappojen sekä kivennäis- ja hivenaineiden saantiin. Esimerkiksi kasvisruokavalion rinnalla voidaan rautavalmisteiden avulla varmistaa riittävä raudan saanti. Sopivien ja ruokavaliota täydentävien tuotteiden avulla voidaan tukea kehon tasapainoa ja pitää huolta siitä, että keho saa kaiken tarvitsemansa voidakseen mahdollisimman hyvin.

Oman kehon tarpeiden huomiointi auttaa jaksamaan

Hyvä olo on laaja kokonaisuus ja vaikka sen usein sanotaan lähtevän sisältäpäin, myös ulkoiset tekijät vaikuttavat voinnin laatuun. Ulkoisesti terveyteen voi vaikuttaa esimerkiksi hemmottelemalla aisteja eteerisillä öljyillä, hieronnalla tai kokeilemalla painopeittoja unen laadun parantamiseksi. Oman ajan ottaminen ja kehon tarpeiden kuunteleminen lisäävät hyvää oloa, tuovat paremman mielen sekä kohentavat yleisvointia. Mielekäs tekeminen virkistää ja auttaa osaltaan jaksamaan myös kuormittavien hetkien yli.


Kaiken kiireen ja arjen hektisyyden keskellä voi omasta hyvinvoinnista huolehtiminen tuntua joskus raskaalta ja hankalalta, mutta juuri silloin on otollisin hetki kiinnittää huomiota fyysiseen ja henkiseen vointiin. Kuormittavien elämäntilanteiden pyörteissä on tärkeää tarkistaa, saako keho kaiken tarvitsemansa tuen. Terveyden ylläpitäminen on tärkeä osa hyvää elämänlaatua ja myös arjen pienillä valinnoilla voi parantaa kokonaisvaltaista vointia. Hyvästä voinnista huolehtimisen ei tarvitse olla aikaa vievää tai raskasta, se voi olla myös helppoa, inspiroivaa ja palkitsevaa. Tutustu Lifen luontaistuotteiden kattavaan valikoimaan ja poimi sieltä juuri sinun tarpeisiin sopivat tuotteet hyvinvointisi edistämiseksi.